Resultats 2019

Splits

SOLO NAME CLUB POSITION TIME DIFERENCE
104 JOAN SOLER ESPARBE JOAN SOLER ESPARBE 1 30:30:28
112 ORIOL ANTOLÍ SARRAU WWW.SILVARITA.COM 2 33:43:09 +03:12:41
107 ANTONIO ESQUINAS RINCON PATXANGUERUS D’ALFORJA 3 33:43:10 +03:12:42
102 IRINA BATYREVA IRINA DNF
103 ALBERT COTS ROSIÑOL ALBERT COTS DNF
106 LLUÍS DE SANTIAGO IGLESIAS CORREDORS.CAT DNF
111 JOAN-CARLES LEON JOAN-CARLES LEON DNF
101 CARLOS MANTERO MARTÍNEZ CARLOS MANTERO MARTÍNEZ DNF
109 TONI VELA PÉREZ BENDITAS LOKURAS DNF
105 JUAN CARLOS VICENTE GALLARDO JUAN CARLOS VICENTE GALLARDO DNF

Splits

TEAM 2 NAME CLUB POSITION TIME DIFERENCE
204 CMP SALLENT CMP SALLENT 1 22:13:43
203 LOS FIRULAIS LOS FIRULAIS 2 26:23:32 +04:09:49
202 COSTA ESPORTS GIRONELLA COSTA ESPORTS GIRONELLA 3 29:53:11 +07:39:28
200 CONTRA-OSTINOHOSE CONTRA-OSTINOHOSE 4 31:41:39 +09:27:56
201 APRENEM AMB EL LEO APRENEM AMB EL LEO 5 33:25:24 +11:11:41

Splits

TEAM 3 NAME CLUB POSITION TIME DIFERENCE
305 TARRASSA TROPICAL TARRASSA TROPICAL 1 22:27:20
307 LIGNABCN LIGNABCN 2 23:21:35 +00:54:15
302 DROPOS TEAM DROPOS TEAM 3 25:34:19 +03:06:59
304 TROTAMUNDOS TROTAMUNDOS 4 26:34:39 +04:07:19
301 OSTINOHOSE OSTINOHOSE 5 27:09:29 +04:42:09
303 CNG RUNNING TEAM F CNG RUNNING TEAM F 6 29:03:25 +06:36:05
306 MANCHEGOS TEAM!!! MANCHEGOS TEAM!!! 7 29:18:17 +06:50:57
300 KOALA’S TEAM KOALA’S TEAM DNF

Splits

TEAM 4 NAME CLUB POSITION TIME DIFERENCE
426 FANATIK FANATIK 1 18:24:13
427 COLLBAIX CELLER EL MOLÍ COLLBAIX CELLER EL MOLÍ 2 19:20:36 +00:56:23
418 MATADEPERA TEAM MATADEPERA TEAM 3 19:55:27 +01:31:14
410 MUTUACAT BRAVO TRAIL MUTUACAT BRAVO TRAIL 4 21:39:41 +03:15:28
404 MOTOCULTORS DE LA CATALUNYA CENTRAL MOTOCULTORS DE LA CATALUNYA CENTRAL 5 21:45:43 +03:21:30
407 TEAM-FILIRUN TEAM-FILIRUN 6 23:14:08 +04:49:55
425 VACARISSESCORRE GTT2 VACARISSESCORRE GTT2 7 23:38:01 +05:13:48
424 OTRA BIRRA! OTRA BIRRA! 8 24:44:45 +06:20:32
422 AETT TEAM MUAY THAI AETT TEAM MUAY THAI 9 25:39:49 +07:15:36
420 LES TORTUGUES DEL VALLÈS LES TORTUGUES DEL VALL‘S 10 25:41:37 +07:17:24
400 VINC, A LES 8 AL PONT VINC, A LES 8 AL PONT 11 26:11:39 +07:47:26
401 VA, A LES 8 AL PONT VA, A LES 8 AL PONT 12 26:11:49 +07:47:36
402 A LES 8 AL PONT A LES 8 AL PONT 13 26:12:34 +07:48:21
412 ENJOYTRAIL ENJOYTRAIL 14 26:15:11 +07:50:58
428 BOCATAS CASTELLDEFELS BOCATAS CASTELLDEFELS 15 28:26:51 +10:02:38
419 GARMIN TXA-TXA-TXA 2.0 GARMIN TXA-TXA-TXA 2.0 16 23:02:22 +10:30:29
429 THE TROPICAL FOUR TOPS THE TROPICAL FOUR TOPS DNF

Splits

TEAM 4 MIXT NAME CLUB POSITION TIME DIFERENCE
408 CALLA I TIRA CALLA I TIRA 1 20:31:34
423 CON 2 BIDONES TEAM CON 2 BIDONES TEAM 2 21:28:08 +00:56:34
405 FLORECILLAS SALVAJES FLORECILLAS SALVAJES 3 25:16:42 +04:45:08
414 CNG RUNNING TEAM C CNG RUNNING TEAM C 4 25:21:53 +04:50:19
415 CNG RUNNING TEAM A CNG RUNNING TEAM A 5 26:18:28 +05:46:54
406 CORREDORS DEL SOT CORREDORS DEL SOT 6 26:21:33 +05:49:59
417 COR TULLID@S COR TULLID@S 7 27:23:46 +06:52:12
421 D-LUSERS D-LUSERS 8 27:49:29 +07:17:55
411 CNG RUNNING TEAM E CNG RUNNING TEAM E 9 28:42:40 +08:11:06
413 CNG RUNNING TEAM B CNG RUNNING TEAM B 10 28:57:48 +08:26:14
409 LOS SEGALS LOS SEGALS 11 31:07:47 +10:36:13
416 CNG RUNNING TEAM D CNG RUNNING TEAM D 12 29:00:58 +15:52:54

Splits

TEAM 6 NAME CLUB POSITION TIME DIFERENCE
605 FERRETERIA ARENYS FERRETERIA ARENYS 1 20:15:53
612 BCTEAM BCTEAM C 2 21:33:38 +01:17:45
614 ARBER SURGICAL (RUNCERCLATS 1) ARBER SURGICAL (RUNCERCLATS 1) 3 21:56:09 +01:40:16
611 SRD SANT CUGAT SRD SANT CUGAT 4 23:44:01 +03:28:08
607 RUNNINGBITLLES RUNNINGBITLLES 5 24:12:35 +03:56:42
602 EPIC 6 EPIC 6 6 25:13:44 +04:57:51
604 MUSSOLS MUSSOLS DNF

Splits

TEAM 6 MIXT NAME CLUB POSITION TIME DIFERENCE
616 BAGES ESPORTS OUTLET – JOMA BAGES ESPORTS OUTLET – JOMA 1 19:34:32
606 MUTUACAT BRAVO TRAIL B MUTUACAT BRAVO TRAIL B 2 19:34:54 +00:00:22
613 SANTQ TRAIL TEAM SANTQ TRAIL TEAM 3 21:00:44 +01:26:12
617 FINISHER TEAM ARES FINISHER TEAM ARES 4 24:37:22 +05:02:50
620 BEYOND – FORGET YOUR LIMITS BEYOND – FORGET YOUR LIMITS 5 24:38:04 +05:03:32
610 LOB@S LOB@S 6 26:48:38 +07:14:06
601 BEER TEAM OSBORNE BEER TEAM OSBORNE 7 27:08:51 +07:34:19
619 FUNCIONA TRAIL TEAM II FUNCIONA TRAIL TEAM II 8 27:12:27 +07:37:55
618 FUNCIONA TRAIL TEAM FUNCIONA TRAIL TEAM 9 27:13:39 +07:39:07
600 TROTAMONTAÑAS TROTAMONTAÑAS 10 28:05:21 +08:30:49
609 ESCOLA ATLETISME MONT-ROIG – CE L’ARENY- EQUIP 1 ESCOLA ATLETISME MONT-ROIG – CE L’ARENY- EQUIP 1 11 28:35:10 +09:00:38
615 VACARISSESCORRE GIRLS VACARISSESCORRE GIRLS 12 30:07:29 +10:32:57
621 #PARALOSVALIENTES #PARALOSVALIENTES DNF

Splits

TEAM 8 NAME CLUB POSITION TIME DIFERENCE
817 SET DE CÓRRER SET DE C‡RRER 1 18:54:01
828 CQUIE TRAIL CQUIE TRAIL 2 21:10:21 +02:16:20
819 GRUP HERACLES GRUP HERACLES 3 22:23:03 +03:29:02
827 PRESS TEAM PRESS TEAM 4 22:32:04 +03:38:03
805 BCTEAM A BCTEAM A 5 23:29:02 +04:35:01
815 CODINENCS TRAIL CODINENCS TRAIL 6 23:59:15 +05:05:14
811 FINISHER TEAM ZEUS FINISHER TEAM ZEUS 8 25:54:19 +07:00:18

Splits

TEAM 8 MIXT NAME CLUB POSITION TIME DIFERENCE
822 PRINCESITAS&ASFALTACAMPOS PRINCESITAS&ASFALTACAMPOS 1 21:04:04
802 RUA TRAIL TEAM RUA TRAIL TEAM 2 21:17:27 +00:13:23
813 PATXANGUERUS ALFORJA PATXANGUERUS ALFORJA 3 21:50:23 +00:46:19
830 FOREST TRAIL FOREST TRAIL 4 21:53:39 +00:49:35
814 ELLANOCORRESOLA ELLANOCORRESOLA 5 23:05:51 +02:01:47
824 WE RUN TEAM WE RUN TEAM 6 23:15:47 +02:11:43
806 CENTRE EXCURSIONISTA DE CATALUNYA CENTRE EXCURSIONISTA DE CATALUNYA 7 23:22:30 +02:18:26
810 MATADEPERA TEAM 8 MATADEPERA TEAM 8 8 23:33:34 +02:29:30
823 MEDI & FRIENDS MEDI & FRIENDS 9 24:13:12 +03:09:08
829 CMP 8 SALLENT CMP 8 SALLENT 10 24:36:22 +03:32:18
825 CUBAN TRAIL TEAM CUBAN TRAIL TEAM 11 25:01:09 +03:57:05
809 BCTEAM B BCTEAM B 12 25:08:53 +04:04:49
808 GARMIN MDS JAIMA 14 GARMIN MDS JAIMA 14 13 25:41:54 +04:37:50
831 ABRERA TEAM ABRERA TEAM 14 26:48:34 +05:44:30
820 NOMêS MITJA HORA NOMêS MITJA HORA 15 27:02:15 +05:58:11
826 GARMINA O REVIENTA GARMINA O REVIENTA 16 27:35:16 +06:31:12
800 GRIMPATS GRIMPATS 17 23:23:56 +07:13:46
821 ZZ GARMIN  VACARISSESCORRE ZZ GARMIN  VACARISSESCORRE 18 28:26:48 +07:22:44
812 EA MONT-ROIG – C.E. L’ARENY – 3 EA MONT-ROIG – C.E. L’ARENY -3 19 28:35:04 +07:31:00
807 CENTRE EXCURSIONISTA DE CATALUNYA 2 CENTRE EXCURSIONISTA DE CATALUNYA 2 20 29:06:59 +08:02:55
803 NARINAN NARINAN 21 30:01:29 +14:20:29

Splits

CORPORATE NAME CLUB POSITION TIME DIFERENCE
818 ARBER SURGICAL (RUNCERCLATS 2) ARBER SURGICAL (RUNCERCLATS 2) 1 23:48:10
816 CHICKEN RUNNERS CHICKEN RUNNERS 2 25:21:08 +01:32:58
801 ICIQ RUNNERS ICIQ RUNNERS 3 26:23:23 +02:35:13
804 ARANOW TEAM TRAIL ARANOW TEAM TRAIL 4 27:08:45 +03:20:35