RPM-MKTG

RPM-MKTG

RPM-MKTG és una companyia que acumula més de 40 anys d’experiència al món de la comunicació i l’organització d’esdeveniments esportius. Fins a febrer de 2016, RPM Racing com a empresa especialitzada en l’organització i la promoció d’esdeveniments esportius de caràcter internacional, ha desenvolupat proves relacionades amb tres sectors: l’atletisme, el ciclisme i el motor. En l’actualitat i sota el paraigües de RPM-MKTG, forma part del grup multinacional Dentsu AEGIS Media Network, companyia de caràcter planetari que aglutina un dels grups de comunicació i comercialització més importants del Món.

El 2006 RPM va entrar al món de l’atletisme de la mà d’ASO, organitzador de la Marató de París, assumint la gestió de la Marató de Barcelona de la mà de l’Ajuntament de la Ciutat. En la seva edició de 2016 la Marató de Barcelona segueix sent amb 20.340 corredors inscrits, la marató més important d’Espanya i es manté entre les 5 maratons populars més importants d’Europa. En paral·lel s’ha desenvolupat l’Expo Sports, fira especialitzada en l’esport a l’aire lliure, amb més de 150 expositors i més de 55.000 visitants. Des de 2010, RPM i ASO, també organitzen la ½ Marató de Barcelona, amb 16.500 inscrits en la seva edició de 2016 i amb 5 registres del Món acumulats entre 2014 i 2015, signats per Florence Kiplagat, recordwoman de Mitja Marató amb una marca de 1h 05m 09 s.

El proper mes de novembre, tindrà lloc la primera edició de la Jungle Trailrun Cuba, una prova de 5 etapes i 140 kilòmetres que tindrà lloc al Parc Natural de Topes de Collantes, una reserva natural excepcional, situada al cor de la illa caribenya de Cuba.