200 KM PER EQUIPS I RELLEUS – Garmin Team Trail

200 KM PER EQUIPS I RELLEUS

La cursa per muntanya de 200km NON STOP per equips i relleus

La Garmin Team Trail celebrarà la seva 3ª edició el proper mes de juny. Es tracta de la cursa per muntanya més innovadora del panorama actual i més llarga de la Península Ibèrica. Amb un format NON STOP on els participants recorreran un circuit de 200 km que creuarà Catalunya de nord a sud -per equips i relleus- hauran d’arribar a Sant Cugat del Vallès, punt final de la cursa, en 36 hores com a màxim.

Els participants distribuïts en equips de 2,3,4,6 i 8 corredors/es o en solitari amb l’ajuda d’una assistència, realitzaran els relleus en els punts d’avituallament i afrontaran un recorregut que posseeix paisatges espectaculars a través de les comarques del Berguedà, el Bages, el Moianès i el Vallès Occidental.

A causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus Covid-19 i per garantir la seguretat dels participants, ens hem vist obligats a suspendre l'edició 2020 de la Garmin Team Trail.

En 2021 tornarem més forts!

Si vols més informació sobre l'obertura d'inscripcions, omple el següent formulari:

Moltes gràcies pel teu interès et mantindrem informat

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.