CASA MAS, marca oficial de menjar de la cursa – Garmin Team Trail

CASA MAS, marca oficial de menjar de la cursa

CASA MAS, marca oficial de menjar de la cursa

L’ empresa alimentaria Casa Mas  serà la responsable de proveir els avituallaments sòlids de la Garmin Team Trail.

Els punts d’avituallament que l’organització de la cursa habilitarà a Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i al punt d’arribada a Sant Cugat del Vallès, comptaran amb racions de menjar elaborades per Casa Mas.

Casa Mas, empresa familiar especialitzada en l’elaboració de plats preparats frescos, sense pasteuritzar i amb ingredients de primera qualitat, aportarà racions individuals de plats de pasta i postres en els punts anteriorment esmentats.

D’aquesta manera, dels set punts d’avituallament que s’habilitaran al llarg del circuit de la Garmin Team Trail, els tres últims més l’avituallament final a l’arribada, comptaran amb el menjar tradicional i de qualitat de Casa Mas.

Debido a la crisis sanitaria provocada por el coronavirus Covid-19 y para garantizar la seguridad de los participantes, nos hemos visto obligados a suspender la edición 2020 de la Garmin Team Trail.

¡En 2021 volveremos más fuertes!

Si quieres más información sobre la apertura de inscripciones, rellena el siguiente formulario:

Muchas gracias por tu interés te mantendremos informado

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.