COMENÇA L’AVENTURA DE LA GARMIN TEAM TRAIL: 200KM NON STOP – Garmin Team Trail

COMENÇA L’AVENTURA DE LA GARMIN TEAM TRAIL: 200KM NON STOP

COMENÇA L’AVENTURA DE LA GARMIN TEAM TRAIL: 200KM NON STOP

A les 10h del matí els 318 participants que representen a 89 equips han iniciat la seva aventura Non Stop a Castellar de N’Hug. El repte és recórrer 200km fins arribar a Sant Cugat del Vallès en menys de 36 hores.

La primera edició de la Garmin Team Trail ja està en marxa. La cursa Non Stop que es disputa per relleus i per equips de 4, 3 i 2 participants o fins i tot en solitari ha iniciat la seva marxa a les 10h del matí a Castellar de N’Hug.

Els equips participants hauran de recórrer sense parar 200km, creuant Catalunya de nord a sud fins arribar a Sant Cugat del Vallès, amb una hora límit clara: 36 hores que converteixen aquesta prova en un esdeveniment frenètic i sense descans.

Un total de 318 participants que representen a 89 equips –la gran majoria de quatre components- hauran de superar les 8 etapes dissenyades fins la meta. Els punts de relleu estan ubicats als municipis de Bagà, Vallcebre, Avià, Puig-reig, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i finalment la meta a Sant Cugat del Vallès. Tots aquests municipis viuran una intensa jornada mentre els participants esperen el seu torn per iniciar el relleu.

El recorregut de la Garmin Team Trail aposta per una gran bellesa que ressegueix la província de Barcelona pel curs del riu Llobregat, amb etapes al voltant dels 20 i 30km per tram. Les altes temperatures i la duresa dels trams seran els principals obstacles pels participants en aquest repte non stop.

El refugi del Coll de Pal, l’Ermita de Sant Llorenç prop de Bagà, el Tramvia de Sang, l’Estany de Graugés, la Ruta Medieval de l’Aigua, la Capella de Sant Pere Màrtir, el Castell de Granera o el Camí dels Monjos seran només alguns dels magnífics escenaris que els corredors podran  gaudir mentre corren per arribar el més aviat possible a fer el relleu.

A més, l’etapa 3 denominada etapa GARMIN, entre Vallcebre i Avià,  serà l’etapa reina de la cursa amb un Garmin Fenix 5 per al corredor que la realitzi en el menor temps possible.

L’estratègia dels equips és lliure per planificar els relleus, depenent de les característiques de cada tram que s’adaptin millor a l’especialitat dels corredors. Entre els equips destacats trobem el Buff Pro Team amb Pau Zamora, Yeray Duran, Gerard Morales i Ernest Ausiro i el Privylife by Àccura Running, amb els corredors d’ ultratrail Miguel Ángel González, Isaac Torija, Isaac Riera i Tomás López.

Tot i la seva teòrica superioritat respecte altres equips, la cursa permet molts altres al•licients, com saber qui s’imposarà en equips de dos o tres participants, i fins i tot en solitari, que mereixen un capítol a part. Fins a 8  corredors s’han atrevit a inscriure’s en solitari, el que suposa que hauran de realitzar els 200km en la seva totalitat. Un desafiament només per a súper herois.

El seu primer punt de tall a superar serà a les 3 de la matinada a Puig-Reig. Tots aquells que no ho aconsegueixin estaran fora de cursa. Precisament sobre les tres de la matinada serà quan s’espera l’arribada dels primers participants a Sant Cugat. La cursa s’estirarà molt i és un dels atractius d’aquest format non stop.

L’aventura ja ha començat i la primera edició de la Garmin Team Trail és una realitat. Una aventura que neix amb ganes d’establir-se al calendari de trail running com un esdeveniment singular i que vol deixar impremta.