COMPTE ENRERE PER LA GRAN AVENTURA – Garmin Team Trail

COMPTE ENRERE PER LA GRAN AVENTURA

COMPTE ENRERE PER LA GRAN AVENTURA

En poc més de 2 setmanes tindrà lloc la 2ª edició de la cursa. Amb 500 participants inscrits a pocs dies per tancar les inscripcions, l’equip INVERSE sortirà com a gran favorit a endur-se la victòria.

L’operativa logística ja està preparada per donar el tret de sortida de la segona edició de la Garmin Team Trail el proper dissabte 16 de juny. Castellar de N’Hug rebrà els més de 500 participants a partir del divendres 15 de juny a la tarda, entre els quals hi trobem 5 participants inscrits en categoria SOLO. Els 5 valents hauran de recórrer els 203 km de recorregut en solitari, i arribar a Sant Cugat del Vallès com a molt tard, 36hores després de prendre la sortida.

Entre els participants destaquem a l’equip INVERSE format per Andreu Simón, Carlos Cera, Marc Caros i David Adan. Amb molt bon estat de forma, Andreu Simón arribarà a la Garmin Team Trail com a líder del Campionat d’Espanya de Trail i amb una 14ª posició assolida fa pocs dies en el prestigiós trail Zegama – Aizkorri.

L’INVERSE tindrà com a principal rival a batre l’equip Tandem Sports Berga format per l’històric corredor de trail Just Sociats, qui estarà acompanyat per Silvia Leal, Ferran Sampere i Joan Freixa. Recordem que en la primera edició de la cursa es va imposar l’equip Buff Pro Team en 17 hores 51 minuts i 20 segons.

Una de les grans novetats de la propera edició ha sigut l’ampliació dels equips a 6 i 8 membres. Tot i que els equips de 4 components són els més nombrosos, la incorporació dels nous equips ha tingut una gran acollida, sobretot els equips de 6 participants.

Posem el comptador a zero per la gran aventura!