DESCOBREIX AQUEST NOU DISPOSITIU, T’INTERESSARÀ! – Garmin Team Trail

DESCOBREIX AQUEST NOU DISPOSITIU, T’INTERESSARÀ!

DESCOBREIX AQUEST NOU DISPOSITIU, T’INTERESSARÀ!

inReach® Mini és el dispositiu de comunicació bidireccional per satèl·lit ideal per la seva lleugeresa i la seva mida compacta.

Et permet enviar i rebre missatges en format SMS, gravar i compartir el teu viatge en temps real i si cal, enviar un missatge de SOS a GEOS, l’agència de monitorització i rescat les 24 hores del dia.

Si ets un aventurer deixa de preocupar-te per si tens cobertura al teu mòbil, amb inReach® Mini sempre tindràs cobertura i podràs comunicar-te amb els teus per tal que sàpiguen en tot moment com estàs i on et trobes.

Ja tens a l’abast la solució per a les teves aventures! A més a més, fins el 30 de juny si registres el teu inReach®, tindràs 2 mesos de subscripció gratuïta.

Per a més informació segueix el següent ENLLAÇ

Condicions de la promoció:

– Vàlida fins el 30 de juny de 2018
– 2 mesos gratuïts a partir del registre del dispositiu

Debido a la crisis sanitaria provocada por el coronavirus Covid-19 y para garantizar la seguridad de los participantes, nos hemos visto obligados a suspender la edición 2020 de la Garmin Team Trail.

¡En 2021 volveremos más fuertes!

Si quieres más información sobre la apertura de inscripciones, rellena el siguiente formulario:

Muchas gracias por tu interés te mantendremos informado

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.