El Berguedà acollirà bona part del recorregut de la Garmin Team Trail – Garmin Team Trail

El Berguedà acollirà bona part del recorregut de la Garmin Team Trail

El Berguedà acollirà bona part del recorregut de la Garmin Team Trail

El conseller comarcal d’esports, el senyor Abel Garcia, i el director de la cursa, el senyor Sergi Pujalte, han presentat avui la segona edició de la Garmin Team Trail que recorrerà bona part del Berguedà de nord a sud. Amb sortida a Castellar de n’Hug i arribada a Sant Cugat del Vallès, els participants hauran de recorrer un total de poc més de 200 quilòmetres dividits en 8 etapes d’entre 20 i 30 quilòmetres, durant el cap de setmana del 16 i 17 de juny. Aquesta cursa de muntanya presenta un format non-stop a realizar en modalitat de solo o per equips i per relleus. Els participants comptaran amb un temps límit màxim de 36 hores per completar el recorregut. Els participants creuaran les comarques del Berguedà, el Bages, el Moianès i el Vallès Occidental per paratges com Les Fonts del Llobregat, els jaciments de dinosaures de Fumanya, el santuari de Queralt o la Ruta de les Colònies del riu Llobregat.

El conseller comarcal d’esports, Abel Garcia, ha destacat la importància que té per la comarca aquesta prova confirmant, encara més, el Berguedà com una destinació turística esportiva de primer nivell. A la presentació, també hi han assistit el president del Consell Comarcal del Berguedà i els alcaldes de Castellar de n’Hug, Bagà, Vallcebre i Puig-reig.

Una de les novetats d’aquesta segona edició serà la possibilitat de realitzar el traçat en equips de 6 membres o, fins i tot, 8. D’aquesta manera, se suma aquesta categoria a les ja existents en solo, parelles, equips de 3 i equips de 4. Al llarg del recorregut de la cursa hi haurà 7 controls de pas que coincidiran amb els avituallaments, formats per productes sòlids i líquids i alguns d’ells amb serveis complementaris com dutxes i servei de fisioteràpia. En el cas d’optar per la categoria de relleus, aquests relleus només es poden realitzar en aquests controls de pas indicats, sent aquests a les poblacions de Bagà, Vallcebre, Avià, Puig-reig, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i Sant Cugat del Vallès.

Debido a la crisis sanitaria provocada por el coronavirus Covid-19 y para garantizar la seguridad de los participantes, nos hemos visto obligados a suspender la edición 2020 de la Garmin Team Trail.

¡En 2021 volveremos más fuertes!

Si quieres más información sobre la apertura de inscripciones, rellena el siguiente formulario:

Muchas gracias por tu interés te mantendremos informado

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.