EL PROGRAMA DE LA GARMIN TEAM TRAIL – Garmin Team Trail

EL PROGRAMA DE LA GARMIN TEAM TRAIL

EL PROGRAMA DE LA GARMIN TEAM TRAIL

El proper divendres 16 de juny s’iniciarà l’entrega de dorsals de la cursa a Castellar de N’Hug, punt de sortida de la cursa.

El divendres 16 juny de 18.30h a 20.30h podreu recollir els vostres dorsals per la cursa, i assistir al briefing informatiu que tindrà lloc a les 20.30 hores. Per aquells participants que no puguin desplaçar-se el mateix divendres, podran realitzar la recollida del seu dorsal el dissabte 17 de juny entre les 7h i les 8.50h, moment en què tots els participants hauran de recollir els seus dispositius de geolocalització.

Tots els participants de la cursa hauran d’imprimir i signar el full de responsabilitat que rebran en els propers dies per correu electrònic, i lliurar-lo a l’organització en el moment de la recollida del dorsal. La propera setmana rebreu un correu electrònic amb el RaceBook que conté tota la informació tècnica de la prova, així com l’esmentat document, que serà imprescindible presentar per tal de prendre la sortida de la Garmin Team Trail.

El mateix dissabte 17 de juny a les 9h es durà a terme el  briefing general de la prova i a les 10h tindrà lloc la sortida de la Garmin Team Trail, que espera els participants a Sant Cugat del Vallès el diumenge 18 de juny fins a les 22hores.

Us recordem que els controls de Pas seran els únics punts permesos per realitzar els relleu dels equips, que coincidiran al mateix temps amb els punts d’avituallament de la cursa: Bagà, Vallcebre, Avià,, Puig-Reig,  Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i al final de la cursa a Sant Cugat del Vallès.

A més a més, us recordem que s’habilitaran punts d’avituallament líquids extra, a l’etapa 3 (km 19’3) i a l’etapa 7 (km 25’7).

L’avituallament d’Avià corresponent al Control de Pas 3, comptarà amb el servei de fisioteràpia ofert per BM Espai Centre Biomecànica (Berga) i una pantalla gegant on els ciutadans podran seguir el desenvolupament en directe de la cursa. Així mateix, aquest punt d’avituallament oferirà als corredors aigua, Powerade, Coca-cola, botifarra, truites, pa de pagès amb tomàquet, fruita, coca i xocolata.

Debido a la crisis sanitaria provocada por el coronavirus Covid-19 y para garantizar la seguridad de los participantes, nos hemos visto obligados a suspender la edición 2020 de la Garmin Team Trail.

¡En 2021 volveremos más fuertes!

Si quieres más información sobre la apertura de inscripciones, rellena el siguiente formulario:

Muchas gracias por tu interés te mantendremos informado

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.