Els avituallaments comptaran amb caldo ANETO – Garmin Team Trail

Els avituallaments comptaran amb caldo ANETO

Els avituallaments comptaran amb caldo ANETO

Els participants de la cursa trobaran caldo Aneto en els avituallaments de Puig-Reig, Sallent, Monistrol de Calders i Matadepera.

Coincidint amb les etapes nocturnes de la prova, els participants trobaran caldo Aneto en els punts d’avituallaments ubicats a Puig-Reig, Sallent, Monistrol de Calders i Matadepera. El caldo Aneto serà un producte reconfortant per als participants en aquests punts ja que coincidiran amb les etapes nocturnes de la cursa on es registraran les temperatures més baixes del cap de setmana.

La Garmin Team Trail comptarà amb set punts d’avituallament al llarg del recorregut, a més dels avituallaments de la sortida i arribada; Castellar de N’Hug (sortida), Bagà, Vallcebre, Avià, Puig- Reig, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i Sant Cugat (arribada).

Aquests punts coincidiran amb els Controls de Pas de la prova, únics punts establerts per l’organització per fer-hi els relleus dels participants.

Debido a la crisis sanitaria provocada por el coronavirus Covid-19 y para garantizar la seguridad de los participantes, nos hemos visto obligados a suspender la edición 2020 de la Garmin Team Trail.

¡En 2021 volveremos más fuertes!

Si quieres más información sobre la apertura de inscripciones, rellena el siguiente formulario:

Muchas gracias por tu interés te mantendremos informado

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.