ELS AVITUALLAMENTS DE LA GARMIN TEAM TRAIL – Garmin Team Trail

ELS AVITUALLAMENTS DE LA GARMIN TEAM TRAIL

ELS AVITUALLAMENTS DE LA GARMIN TEAM TRAIL

Els punts d’avituallament de la Garmin Team Trail seran també els únics punts permesos per realitzar el relleu dels equips. S’habilitaran fins a 9 punts d’avituallament al llarg dels 203 quilòmetres de recorregut que comptaran també amb serveis complementaris.

Al llarg del recorregut s’habilitaran 9 punts d’avituallament situats en els següents punts: Castellar de N’Hug (sortida), Bagà, Vallcebre, Avià, Puig- Reig, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i Sant Cugat (arribada), així com un servei de fisioterapeutes en l’avituallament d’Avià, ofert pels professionals de BM Espai Centre de Biomecànica de Berga i un servei de podologia a Puig-Reig amb l’Enric Violan, un referent en podologia esportiva.

D’aquesta manera en els punts de control 1, 2 i 4 ubicats als municipis de Bagà, Vallcebre i Puig-Reig s’oferirà aigua Viladrau, Powerade, Coca-Cola, i diversos productes sòlids. Durant el recorregut de les etapes 3 i 7 hi haurà un avituallament líquid a Cercs i Les Arenes respectivament.

En el control de pas número 3 situat a la localitat d’Avià, s’habilitarà un dels punts més complets de la cursa, que comptarà amb el servei de fisioteràpia ofert per BM Espai Centre Biomecànica (Berga) i una pantalla gegant on els ciutadans podran seguir el desenvolupament en directe de la cursa. Així mateix, aquest punt d’avituallament oferirà als corredors aigua Viladrau, Powerade, Coca-cola i un número important de productes sòlids.

La resta de controls de pas, concretament el 5, 6 i 7 ubicats a Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i el punt final a Sant Cugat del Vallès, comptaran amb aigua Viladrau, Powerade, Coca-Cola, caldo Aneto, i plats preparats de Casa Mas.