ELS AVITUALLAMENTS DE LA GARMIN TEAM TRAIL – Garmin Team Trail

ELS AVITUALLAMENTS DE LA GARMIN TEAM TRAIL

ELS AVITUALLAMENTS DE LA GARMIN TEAM TRAIL

Els punts d’avituallaments seran també els únics punts permesos per realitzar el relleu dels equips. Seran un total de 9 Controls de Pas al llarg del recorregut que comptaran també amb serveis complementaris.

Les localitats de Castellar de N’Hug (sortida), Bagà, Vallcebre, Avià, Puig- Reig, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i Sant Cugat (arribada), seran els punts establerts com a Control de Pas i avituallament de la cursa.

Els avituallaments situats a Bagà, Vallcebre i Puig-Reig, és a dir en el CP 1, CP 2 i CP 4, els participants hi trobaran aigua Viladrau, Powerade, Coca-Cola, i diversos productes sòlids. En el cas de l’avituallament de Puig-Reig, també s’oferirà un servei de podologia amb l’Enric Violan, un referent en podologia esportiva.

El CP 3 situat a Avià, serà un dels més complets de la prova. A més de comptar amb aigua Viladrau, Powerade, Coca-cola i un número important de productes sòlids, comptarà amb el servei de fisioteràpia ofert per BM Espai Centre Biomecànica (Berga) i una pantalla gegant on els ciutadans podran seguir el desenvolupament en directe de la cursa. Els controls de pas d’Avià, Puig- Reig, Matadepera i Sant Cugat del Vallès també tindran una pantalla per seguir el desenvolupament de la cursa.

Els Controls de Pas restants, CP 5, CP 6 i CP 7, situats a Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i el punt final a Sant Cugat del Vallès, comptaran amb aigua Viladrau, Powerade, Coca-Cola i plats preparats de Casa Mas.

A les etapes 3 i 7 s’habilitaran avituallaments líquids extra a Cercs i Les Arenes respectivament.

L’organització establirà uns temps de pas pels controls per garantir un adequat control de la cursa. Hi haurà temps de tall en cada etapa sent el primer a les 14.30h a Bagà, i els següents a les 18:00h / 23:00h / 02:00h/ 5:30h / 10:00h / 16:30h per arribar com a molt tard a la meta de Sant Cugat del Vallès a les 22:00h.