ELS PREMIS DELS GUANYADORS – Garmin Team Trail

ELS PREMIS DELS GUANYADORS

L’organització farà entrega de diversos premis als tres primers classificats de cadascuna de les categories existents.

Ja sigui per equips d’un corredor/a, 2, 3, 4, 6 o 8 membres així com en les categories Corporate (formada per treballadors d’una mateixa empresa) o la categoria Mixta (equips formats per homes i dones), els tres primers classificats de cada categoria rebran diversos premis. Productes del title sponsor Garmin o dels patrocinadors tècnics Julbo i Compressport entre d’altres.

Entre els premis i en funció de la posició i categoria, hi trobarem material de la firma suïssa Compressport tal com els “Full Socks V2” que integren les tecnologies més modernes, oferint els millors resultats durant l’esforç i un efecte de recuperació màxim després del mateix. Els Full Socks V2 faciliten l’eliminació de la suor i són uns mitjons de compressió que aconsegueixen una circulació de la sang òptima, reduint l’acumulació de toxines, oxigenant els músculs i evitant l’aparició de rampes.

La marca d’ulleres de sol Julbo també serà present en els premis oferint el model oficial d’ulleres de sol de la Garmin Team Trail. D’aquesta manera, les Julbo Spectron3CF seran un dels regals que rebran els guanyadors d’algunes de les categories.

Així mateix i a banda dels equips guanyadors, hi haurà un premi especial pel corredor /a que realitzi l’Etapa Garmin (etapa 3) en el menor temps possible. Es pot donar el cas que l’equip d’aquest corredor/a no estigui entre els tres primers classificats de les diferents categories.

A causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus Covid-19 i per garantir la seguretat dels participants, ens hem vist obligats a suspendre l'edició 2020 de la Garmin Team Trail.

En 2021 tornarem més forts!

Si vols més informació sobre l'obertura d'inscripcions, omple el següent formulari:

Moltes gràcies pel teu interès et mantindrem informat

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.