ELS “SOLO” ENGRANDEIXEN LA GARMIN TEAM TRAIL – Garmin Team Trail

ELS “SOLO” ENGRANDEIXEN LA GARMIN TEAM TRAIL

ELS “SOLO” ENGRANDEIXEN LA GARMIN TEAM TRAIL

– Al·lucinant actuació dels participants en solitari, amb tres dels 13 participants que ho van intentar arribant a meta. Joan Soler ho va fer el primer amb un temps de 30h30’
– L’equip de quatre corredors Fanatik va ser el primer en creuar la meta en 18h24’13”
– Més de 600 participants, rècord de la cursa, representant un creixement del 20%

Sant Cugat, 17/06/2019- La tercera edició de la Garmin Team Trail ha servit per consolidar-la en el calendari de trailrunning gràcies a un recorregut que sorprèn els participants per la seva bellesa i el seu format innovador i únic: per equips, per relleus i en vuit etapes Non Stop per cobrir els 203 quilòmetres del recorregut. Tan és així que en aquesta edició s’ha marcat un nou rècord d’inscrits, amb més de 600 participants, un 20% més que l’any passat.

Ha sigut l’equip Fanatik, de quatre corredors, el més ràpid en aquest 2019. Manel Amor, Dani Bordallo, Mia Carol i Marc Carós, aquest últim repeteix victòria, van completar el recorregut en 18h24’13”. Eren els favorits i així ho van començar a demostrar ben aviat. Únicament en el primer punt de control, a Bagà, no van passar-hi en primera posició. Allí els va sorprendre un equip de vuit corredors, però en el tram de Bagà a Vallcebre van agafar el lideratge i no el van deixar escapar fins a l’arribada a Sant Cugat.

30 minuts després era l’ equip de 8 components, Set de Còrrer, qui creuava la meta, baten el rècord de la categoria. En equips de 6 els més ràpids van ser el equip mixt Bages Esports Outlet Joma, amb 19:34’32. Tarrassa Tropical va guanyar la categoria de tres corredors (22:27’20) i la parella de CMP Sallent van ser la parella més ràpida invertint 22 hores 13 minuts i 42 segons.

Menció especial mereixen els Solos. Autèntics herois que recorren els 203 quilòmetres i més de 6.000 metres de desnivell en solitari i sense parar a descansar. Fins a la data només un corredor, Gonzalo Pedroche, havia aconseguit la proesa de creuar la meta a temps. Aquest any han sigut tres, cosa que evidencia l’alt nivell d’aquesta edició. Joan Soler va aconseguir completar la cursa en 30 hores i mitja, mentre que Oriol Antolí i Antonio Esquinas van tancar la jornada entrant a meta dues hores i mitja abans del temps límit de 36 hores.

Un dels atractius esportius de la prova és l’ etapa Garmin, considerada com l’ etapa reina amb 31,88km i 1.100 metres de desnivell positiu. Per aquest motiu, l’ organització va premiar el corredor i a la corredora que van completar l’ etapa en el menor temps possible amb un Garmin Fénix 5 Plus. Jordi Roy de l’equip Motocultors de la Catalunya Central i Marije de Ruiter del COR Tullid@s, van ser els afortunats.

La Garmin Team Trail és una cursa diferent on el companyerisme i l’esperit d’equip són la tònica dominant, el bon ambient, les poques hores de son i moltíssimes anècdotes que fan que es visqui un cap de setmana esportiu diferent.