“Ets benvingut al nostre equip si t’agrada la música, la festa i la cultura cubana” – Garmin Team Trail

“Ets benvingut al nostre equip si t’agrada la música, la festa i la cultura cubana”

“Ets benvingut al nostre equip si t’agrada la música, la festa i la cultura cubana”

El Cuban Trail Team escalfa motors per a gaudir de la seva primera Garmin Team Trail. Parlem amb el seu capità i creador, Reinier Peñarroche, un runner inquiet molt implicat en la lluita contra el càncer en la seva professió i també quan es posa un dorsal. Un cubà que porta tres anys vivint a Catalunya i que parla perfectament català.

-Com sorgeix la idea de crear l’equip Cuban Trail Team?

Tres cubans iniciem aquest procés i s’han unit més pel camí. Està obert a totes les persones. No només hi ha cubans sinó també catalans. Som aproximadament meitat i meitat. És benvingut tot aquell que li agradi la música, la festa i la cultura cubana.

-Com una ambaixada de Cuba a Catalunya, vaja.

Exactament. Hi ha molts cubans que corren en asfalt i en muntanya però és molt difícil que ens organitzem com un club de cubans obert a tothom.

-A què et dediques?

Sóc enginyer biomèdic. Responsable d’electromedicina de la planta d’oncologia de l’hospital de Vall d’Hebron. M’encarrego de la gestió, instal·lació i manteniment d’equipaments mèdics d’oncologia. També faig una start up de solucions biomèdiques i software pel meu compte.

-Admirable! Lluites contra el càncer i t’agrada córrer per causes solidàries.

Al Cuba Team Trail intentem córrer la major quantitat possible de curses en les quals puguem aportar donacions a la recerca de malalties, sobretot del càncer. Pensem a aportar alguna cosa a la societat i el running ens ho permet. En l’última Marató de Barcelona vam recaptar 4.000 euros per a la Fundació Fero, que investiga el tractament personalitzat en el càncer.

-Serà la teva primera participació a la Garmin Team Trail?

Sí. L’any passat estava inscrit però no vaig arribar a córrer perquè vaig patir una esquinç una setmana abans. Encara no existia el Cuban Trail Team i m’havien convidat des del club BCN Trail Runners. Vaig estar recolzant en els avituallaments i vaig veure tota l’emoció que es viu durant la carrera. Ara ens hem apuntat com a Cuban Trail Team, que ha crescut aquest any i tenim gent per a participar en la carrera.

-Quin és el vostre objectiu?

L’objectiu principal és passar-lo bé. Som molt aventurers. El trail running és una justificació per a conèixer llocs i fer amistats. Molts dels meus amics actuals els he conegut gràcies a aquest esport. La posició no ens interessa. Farem el millor que estigui al nostre abast, però el lloc no ens amoïna. És una excusa per a veure’ns, trobar-nos i gaudir de la natura.

Debido a la crisis sanitaria provocada por el coronavirus Covid-19 y para garantizar la seguridad de los participantes, nos hemos visto obligados a suspender la edición 2020 de la Garmin Team Trail.

¡En 2021 volveremos más fuertes!

Si quieres más información sobre la apertura de inscripciones, rellena el siguiente formulario:

Muchas gracias por tu interés te mantendremos informado

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.