GARMIN FENIX 5, EL RELLOTGE DELS GUANYADORS – Garmin Team Trail

GARMIN FENIX 5, EL RELLOTGE DELS GUANYADORS

GARMIN FENIX 5, EL RELLOTGE DELS GUANYADORS

Els guanyadors de les categories SOLO, equips de 2, 3 i 4 així com de la categoria Mixta, rebran un Garmin Fenix 5, el rellotge amb GPS amb un disseny elegant i còmode.
Garmin,  title espònsor de la cursa estarà molt present en la primera edició de la prova. D’aquesta manera, els guanyadors de les categories SOLO, 2, 3 i 4 participants i categoria Mixta, així com el corredor més ràpid en realitzar l’etapa 3, corresponent al tram que uneix les localitats de Vallcebre amb Avià, rebran un Garmin Fenix 5.
Les prestacions del Garmin Fenix 5 ens ofereixen perfils d’activitat integrats, mètriques de rendiment avançades amb les quals controlarem l’eficiència del nostre entrenament o notificacions intel•ligents. Pensat per a la pràctica de diversos esports, ens presenta un disseny còmode amb corretges intercanviables d’alta qualitat.
Com ja us vam comentar, el corredor que realitzi l’etapa 3 en el menor temps possible, serà premiat amb un dispositiu Garmin Fenix 5. L’etapa reina de la cursa tindrà 31,88 quilòmetres de recorregut i un desnivell positiu de 1.194 metres.