GARMIN FENIX 5 SERIES, ELS RELLOTGES MULTIESPORTS PER ACTIVITATS OUTDOOR – Garmin Team Trail

GARMIN FENIX 5 SERIES, ELS RELLOTGES MULTIESPORTS PER ACTIVITATS OUTDOOR

GARMIN FENIX 5 SERIES, ELS RELLOTGES MULTIESPORTS PER ACTIVITATS OUTDOOR

La Serie Fenix 5 ens presenta la seva gamma de rellotges multiesport amb GPS que uneixen esport, aventures i elegància.
Disponible en tres mides i en una gran varietat d’estils amb sensor de freqüència cardíaca al canell, la Serie Fenix 5 de Garmin ens presenten la seva gamma de rellotges pensats especialment per als esports i activitats a l’aire lliure: el Fenix 5, el Fenix 5S (la seva variant específica per dones) i el Fenix 5X (amb més prestacions com una memòria interna més elevada, mapes a color o la lent de cristall de safir).
Amb funcions d’entrenament avançades i corretges intercanviables i aptes per a la pràctica de diversos esports, ens permeten controlar tots els paràmetres que necessitem: perfils d’activitat integrats, mètriques de rendiment avançades amb les quals controlarem l’eficiència del nostre entrenament o notificacions intel•ligents.
El seu disseny esportiu i resistent així com els seus acabats de qualitat superior, són garantia d’un bon rendiment en els entorns més exigents, resistent a l’aigua fins a 100 metres.

A causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus Covid-19 i per garantir la seguretat dels participants, ens hem vist obligats a suspendre l'edició 2020 de la Garmin Team Trail.

En 2021 tornarem més forts!

Si vols més informació sobre l'obertura d'inscripcions, omple el següent formulari:

Moltes gràcies pel teu interès et mantindrem informat

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.