EL MILLOR EXEMPLE DE TREBALL EN EQUIP – Garmin Team Trail

EL MILLOR EXEMPLE DE TREBALL EN EQUIP

EL MILLOR EXEMPLE DE TREBALL EN EQUIP

La prova per muntanya més innovadora del panorama actual arribarà a la seva tercera edició el cap de setmana del 15 i 16 de juny. La cursa per equips i relleus ofereix als seus participants l’oportunitat de descobrir paratges espectaculars a través d’ un cap de setmana on el companyerisme i el treball en equip seran el denominador comú. Un bon exemple en seran els “Chicken Running”, 6 bombers que deixaran el Parc per completar els 200km de la prova.

“Treballar en equip ens fa forts i millors”

Serà la vostra 1ª participació a la Garmin Team Trail? Què és el que més us atrau d’aquesta cursa?

Sí, serà la nostra primera participació a la cursa. Sense cap mena de dubte el que més ens atrau d’aquesta experiència és el seu format non stop per relleus i etapes. Compartim el mateix torn al Parc de bombers, estem acostumats a treballar en equip, ens agrada i ens fa millors.

Quin és el vostre objectiu en aquesta prova?

No som corredors habituals així que el nostre principal objectiu serà acabar el repte, gaudir l’experiència i finalitzar la prova.

Heu seguit alguna estratègia per distribuir-vos les etapes?

No especialment però sí que és veritat que els companys que estan més entrenats afrontaran les etapes més dures.

Quines virtuts destacaríeu com a equip. En què destaqueu respecte els altres participants?

No destaquem pel nostre rendiment esportiu, sinó que el nostre punt fort per damunt de qualsevol altra és el nostre caràcter d’equip. Treballem junts, hem afrontat situacions laborals complicades, ens formem junts, passem moltes hores al Parc i a més a més ens veiem fora de la feina per fer activitats. La nostra millor virtut? L’esperit d’equip.

Què creieu que serà el més dur de tota la prova?

Seguir durant hores els companys, dormir poc, la responsabilitat de fer l’etapa que ens toqui a cadascun de nosaltres i arribar fins al final junts.