Un recorregut espectacular – Garmin Team Trail

Un recorregut espectacular

La GARMIN TEAM TRAIL és una cursa  de muntanya per etapes de 200 kilómetres a realitzar per equips de relleus en format Non-Stop. Amb sortida a Castellar de N’Hug i arribada a Sant Cugat del Vallés , la cursa té un recorregut de Nord a Sud dividit en 8 etapes que assenyalen els indrets on poden realitzar-se el relleus.

L’itinerari enllaça camins i rutes emblemàtiques de les comarques del Berguedà, el Bages, el Moianés i el Vallés Occidental. Des de la sortida a les Fonts del Llobregat, passant per la Via Nicolau, els jaciments de dinosaures de Fumanya, el Camí dels Bons Homes, el camí de l’antic Tramvia de Sang, el Camí de les Ermites de Queralt, la Ruta de les Colònies del Parc Fluvial del Llobregat, La Ruta medieval de l’aigua de la Sèquia de Manresa, la ruta del Dolmen de Trullàs, el camí de Riu Ripoll, fins el Camí dels Monjos per arribar a la plaça del Monestir de Sant Cugat del Vallés.

A causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus Covid-19 i per garantir la seguretat dels participants, ens hem vist obligats a suspendre l'edició 2020 de la Garmin Team Trail.

En 2021 tornarem més forts!

Si vols més informació sobre l'obertura d'inscripcions, omple el següent formulari:

Moltes gràcies pel teu interès et mantindrem informat

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.