INFORMACIÓ IMPORTANT PER A LA RECOLLIDA DEL DORSAL – Garmin Team Trail

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A LA RECOLLIDA DEL DORSAL

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A LA RECOLLIDA DEL DORSAL

En el moment de la recollida del dorsal serà imprescindible que el responsable de cada equip faci entrega a l’organització del full de descàrrega firmat per cada membre de l’equip. Així mateix s’hauran d’abonar 50€ en efectiu per equip, per poder retirar el dispositiu de geolocalització que us seran retornats a la vostra arribada a Sant Cugat del Vallès.

El proper divendres 15 de juny entre les 18.30h i les 20.30h o el dissabte 16 de juny entre les 7h i les 8.50h, haureu de passar per la carpa que trobareu a l’aparcament exterior de la Zona Esportiva de Castellar de N’Hug ubicada a l’inici del poble, a recollir el dorsal i la samarreta de la cursa. Per evitar cues i presses innecessàries el dissabte abans de la sortida, us recomanem retirar els dorsals el divendres a la tarda.

En aquest moment, el responsable de cada equip haurà d’entregar a l’organització el FULL DE DESCÀRREGA de responsabilitats firmat per tots els membres de l’equip, original de la llicència federativa, fotocòpia del DNI de cada membre de l’equip i 50€ en efectiu a mode de fiança per poder retirar el dispositiu de geolocalització que portarà sempre incorporat el membre de l’equip que estigui en cursa.

Una vegada finalitzada la cursa i retorneu el geolocalitzador en perfecte estat a l’organització, se us retornaran els 50€ abonats a Castellar de N’Hug. Si un equip es retira abans d’arribar a Sant Cugat del Vallès, recomanem que un dels membres de l’equip es personi el diumenge 17 de juny al punt d’arribada i l’entregui a l’organització personalment. En aquest moment es retornaran els 50€ de fiança.