INFORMACIÓ IMPORTANT PER A LA RECOLLIDA DEL DORSAL – Garmin Team Trail

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A LA RECOLLIDA DEL DORSAL

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A LA RECOLLIDA DEL DORSAL

En el moment de la recollida del dorsal serà imprescindible que el responsable de cada equip faci entrega a l’organització del full de descàrrega firmat per cada membre de l’equip. Així mateix s’hauran d’abonar 50€ en efectiu per equip, per poder retirar el dispositiu de geolocalització que us seran retornats a la vostra arribada a Sant Cugat del Vallès.

El proper divendres 15 de juny entre les 18.30h i les 20.30h o el dissabte 16 de juny entre les 7h i les 8.50h, haureu de passar per la carpa que trobareu a l’aparcament exterior de la Zona Esportiva de Castellar de N’Hug ubicada a l’inici del poble, a recollir el dorsal i la samarreta de la cursa. Per evitar cues i presses innecessàries el dissabte abans de la sortida, us recomanem retirar els dorsals el divendres a la tarda.

En aquest moment, el responsable de cada equip haurà d’entregar a l’organització el FULL DE DESCÀRREGA de responsabilitats firmat per tots els membres de l’equip, original de la llicència federativa, fotocòpia del DNI de cada membre de l’equip i 50€ en efectiu a mode de fiança per poder retirar el dispositiu de geolocalització que portarà sempre incorporat el membre de l’equip que estigui en cursa.

Una vegada finalitzada la cursa i retorneu el geolocalitzador en perfecte estat a l’organització, se us retornaran els 50€ abonats a Castellar de N’Hug. Si un equip es retira abans d’arribar a Sant Cugat del Vallès, recomanem que un dels membres de l’equip es personi el diumenge 17 de juny al punt d’arribada i l’entregui a l’organització personalment. En aquest moment es retornaran els 50€ de fiança.

 

A causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus Covid-19 i per garantir la seguretat dels participants, ens hem vist obligats a suspendre l'edició 2020 de la Garmin Team Trail.

En 2021 tornarem més forts!

Si vols més informació sobre l'obertura d'inscripcions, omple el següent formulari:

Moltes gràcies pel teu interès et mantindrem informat

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.