JULBO I COMPRESSPORT, APOSTEN PER LA GARMIN TEAM TRAIL – Garmin Team Trail

JULBO I COMPRESSPORT, APOSTEN PER LA GARMIN TEAM TRAIL

JULBO I COMPRESSPORT, APOSTEN PER LA GARMIN TEAM TRAIL

La marca francesa especialitzada en l’elaboració d’ulleres de sol per a la pràctica esportiva, renova la seva confiança amb la prova. Per la seva banda, Compressport s’incorpora a la Garmin Team Trail com a nou esponsor tècnic de la cursa.

La Garmin Team prepara les últimes setmanes abans de la seva celebració amb més força que mai. Per una banda, Julbo presenta el model oficial de la Garmin Team Trail amb les seves ulleres Spectron3CF mentre que la marca suïssa de mitges de compressió, entren a formar part de la cursa com a nou patrocinador tècnic.

La prestigiosa marca suïssa Compressport, ofereix als esportistes una amplia gamma de productes com mitges de compressió tant per quàdriceps com bessons, peu, braços, samarretes o accessoris que van des de gorres a cinturons per portar equipatge, bidons d’hidratació i motxilles.

Compressport oferirà als guanyadors de les diferents categories, alguns dels seus models més populars com mitjons llargs de compressió, el producte perfecte per a la recuperació post etapa de la Garmin Team Trail, ideal per poder encarar la propera etapa.
El model Spectron3CF, model oficial d’ulleres de la Garmin Team Trail serà l’utilitzat per l’ staff organitzatiu, i un dels premis que rebran alguns dels equips guanyadors de la segona edició de la Garmin Team Trail.