LA GARMIN TEAM TRAIL COMENÇA EL COMPTE ENRERE – Garmin Team Trail

LA GARMIN TEAM TRAIL COMENÇA EL COMPTE ENRERE

LA GARMIN TEAM TRAIL COMENÇA EL COMPTE ENRERE

Demà dissabte a partir de les 10h es donarà el tret de sortida de la cursa per muntanya en format Non Stop, per equips i relleus, que enllaçarà les localitats de Castellar de N’Hug i Sant Cugat del Vallès. Més de 300 participants afrontaran aquesta gran aventura que finalitzarà el proper diumenge a les 22h, temps límit establert per l’organització per recórrer els 200 quilòmetres de recorregut.
 Tot a punt per a la innovadora cursa per muntanya que creuarà Catalunya de nord a sud, a partir de demà al matí i al llarg de tot el cap de setmana. Avui divendres començaran a arribar a Castellar de N’Hug, punt de sortida de la prova, els primers participants per procedir a la recollida dels dorsals i assistir a la reunió informativa on s’explicaran tots els detalls tècnics de la prova. Els corredors/es també podran retirar els seus dorsals demà al matí abans de la sortida de la cursa, prevista a les 10h.
Els 320 inscrits estan distribuïts en 86 equips dels quals 71 són de quatre membres. El Buff Pro Team format per Pau Zamora, Yeray Duran, Gerard Morales i Ernest Ausiro sortirà com a principal favorit a endur-se la victòria, tot i que el Privylife by Àccura Running, encapçalat pels corredors d’ ultratrail Miguel Ángel González i Tomás López, no els hi posarà les coses fàcils. Es preveu que l’equip guanyador arribi a la meta la matinada del dissabte al diumenge (a partir de les 3h).
Entre els equips de 4 persones destaquem l’equip de la categoria mixta Northwest Adventure, vingut de Galícia i encapçalat per Yago Breijo. Vuit persones afrontaran el repte en solitari (només amb l’ajuda d’una assistència), entre els quals hi trobem una dona. Tres equips de 2 participants i quatre equips de 3 components, completen la llista d’inscrits.
El recorregut de la Garmin Team Trail posseeix paisatges espectaculars a través de les comarques del Berguedà, el Bages, el Moianès i el Vallès Occidental. El circuit es dividirà en 8 etapes d’ entre 20 i 30 quilòmetres cadascuna que s’hauran de realitzar amb un temps màxim de 36 hores. Les Fonts del Llobregat, els jaciments de dinosaures de Fumanya, el Camí de les Ermites de Queralt, la Ruta de les Colònies del Parc Fluvial del Llobregat, la Ruta medieval de l’aigua de la Sèquia de Manresa, o el Camí dels Monjos per arribar a la plaça del Monestir de Sant Cugat del Vallès, seran només alguns dels principals atractius de la cursa.
L’etapa 3 denominada etapa GARMIN, entre Vallcebre i Avià,  serà l’etapa reina de la cursa amb un Garmin Fenix 5 per al corredor que la realitzi en el menor temps possible.
Els punts d’avituallament de la prova coincidiran amb els Controls de Pas, únics punts permesos per realitzar els relleu dels equips: Bagà, Vallcebre, Puig-Reig, Avià, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i al final de la cursa a Sant Cugat del Vallès. A més a més, s’habilitaran punts d’avituallament líquids extra, a l’etapa 3 (km 19’3) i a l’etapa 7 (km 25’7).
L’organització oferirà un seguiment de la cursa a través de les xarxes socials així com mitjançant la pàgina web de l’esdeveniment: www.garminteamtrail.com, on s’habilitarà un mapa amb el track de cada participant de manera que gràcies al dispositiu de geolocalització que cadascun dels corredors portarà integrat a la seva motxilla d’hidratació, es podrà seguir la seva posició en temps real.
Ens espera un cap de setmana intens que promet aventura i emoció sense descans. El repte de la Garmin Team Trail ja és una realitat, comença el compte enrere.