LA GARMIN TEAM TRAIL EN FAMÍLIA – Garmin Team Trail

LA GARMIN TEAM TRAIL EN FAMÍLIA

“El meu pare té la tenacitat i jo l’energia”

Herbert Wienen i Marcel Wienen són pare i fill. Per segon any consecutiu, afrontaran juntament amb el seu equip la Garmin Team Trail. Amants del running, Herbert viatjarà des d’ Alemanya expressament per prendre part a la prova i córrer amb el seu fill, resident a Barcelona.

És la primera cursa en la que participeu junts?

No, la primera cursa que vam fer junts va ser la Zurich Marató de Barcelona de l’any 2009. La segona no va ser fins l’any passat, precisament en la Garmin Team Trail, una experiència tan maca que no hem dubtat en repetir aquest any. L’ambient és molt bonic, el meu pare no parla ni espanyol ni anglès, però va fer molts amics l’any passat durant la cursa!!

Qui ha transmès l’afició pel Trail running, el pare al fill o viceversa?

El meu pare m’ha transmès l’afició per córrer i jo l’he fet fer el pas al trail. La seva primera experiència en la muntanya va ser precisament a la Garmin Team Trail l’any passat. El meu pare té molta experiència, amb 65 anys ha participat aquest mateix any en els Campionats d’Alemanya de mitja marató, obtenint una meritòria 6ª posició. Junts fem un bon tàndem.

Us separen 34 anys. Quina creieu que és la millor virtut de cadascun de vosaltres per afrontar aquesta prova?

El meu pare, Herbert, es defineix més per la seva tenacitat, sempre ha sigut un lluitador. Una de les característiques que millor em defineixen és el meu optimisme, em dona força i energia per afrontar reptes tan exigents com aquest.

Què és el que més us agrada d’aquesta prova?

Herbert: L’ organització i els paisatges espectaculars.
Marcel: El treball en equip però també els moments de solitud durant la cursa. El moment en el que estàs lluitant amb tu mateix en un entorn natural tan espectacular, personalment em fa gaudir encara més.