LA GARMIN TEAM TRAIL PRESENTA A SANT CUGAT DEL VALLÈS LA 2ª EDICIÓ DE LA CURSA PER MUNTANYA – Garmin Team Trail

LA GARMIN TEAM TRAIL PRESENTA A SANT CUGAT DEL VALLÈS LA 2ª EDICIÓ DE LA CURSA PER MUNTANYA

LA GARMIN TEAM TRAIL PRESENTA A SANT CUGAT DEL VALLÈS LA 2ª EDICIÓ DE LA CURSA PER MUNTANYA

Amb sortida des de Castellar de N’Hug i arribada a Sant Cugat del Vallès, els participants hauran de recórrer 203 quilòmetres al llarg de 8 etapes. Els dies 16 i 17 de juny, viurem la 2ª edició de la cursa per muntanya més apassionant del panorama actual, que ahir va ser presentada a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

La Garmin Team Trail, la innovadora cursa per muntanya amb un format non stop per equips i relleus molt atractiva pels participants, i amb un recorregut de gran bellesa natural molt aplaudit en la 1ª edició, tindrà sortida el dissabte 16 de juny des de Castellar de N’Hug i arribarà el diumenge 17 de juny a Sant Cugat del Vallès.

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès va acollir ahir la presentació de la prova davant d’un públic format per participants, premsa, membres de l’organització i institucions. L’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès Mercè Conesa, va mostrar la seva alegria per rebre un any més la cursa per  muntanya, que l’any passat va sorprendre a tothom. Així mateix, l’acte va comptar amb la presència de la diputada delegada d’Esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos, del CEO de RPM-MKTG Joan Porcar, del director de la prova Sergi Pujalte, i de la directora de Garmin Iberia, Vanessa Garrido.

El recorregut de la Garmin Team Trail que tant va agradar als participants de la 1ª edició, tornarà a repetir-se. Amb sortida des de N’Hug al llarg de 203 quilòmetres i 8 etapes d’entre 20 i 35 km, creuant Catalunya de Nord a Sud. Els participants creuaran les comarques del Berguedà, el Bages, el Moianès i el Vallès Occidental per paratges espectaculars com Les Fonts del Llobregat, els jaciments de dinosaures de Fumanya, el Camí de les Ermites de Queralt, la Ruta de les Colònies del Parc Fluvial del Llobregat, la Ruta medieval de l’aigua de la Sèquia de Manresa, o el Camí dels Monjos per arribar a la plaça del Monestir de Sant Cugat del Vallès.

Una de les grans novetats de la segona edició, serà la possibilitat de realitzar el traçat en equips de 6 membres. D’aquesta manera, se suma aquesta categoria a les ja existents en SOLO, equips de 2, equips de 3 i equips de 4. Al llarg del recorregut de la cursa hi haurà 7 controls de pas que coincidiran amb els avituallaments, formats per productes sòlids i líquids i alguns d’ells amb serveis complementaris com dutxes i servei de fisioteràpia.