LA GARMIN TEAM TRAIL PRESENTA LA SAMARRETA OFICIAL DE LA CURSA – Garmin Team Trail

LA GARMIN TEAM TRAIL PRESENTA LA SAMARRETA OFICIAL DE LA CURSA

LA GARMIN TEAM TRAIL PRESENTA LA SAMARRETA OFICIAL DE LA CURSA

La innovadora cursa per muntanya de 200km NON STOP per equips i relleus, comptarà amb el patrocini de la marca suïssa Kinetik, fabricant de les samarretes que s’entregaran a tots els participants de la prova.

KINETIK Compression Gear la innovadora marca suïssa enfocada a la fabricació de productes per a la practica de multi esports, s’ uneix a la família de la Garmin Team Trail i fabricarà les samarretes que rebran tots els participants que prendran part a la prova.
KINETIK destaca per realitzar tots els seus productes en el seu propi taller, permetent evolucionar les seves peces amb una tecnologia puntera de màxima qualitat. La marca suïssa es distingeix per la seva tecnologia i el disseny dels seus productes, sent una prioritat màxima de l’empresa oferir un producte impecable.

Controlar la producció dels seus productes permet a KINETIK oferir el gènere a mida dels seus proveïdors, factor que ha tingut en compte la Garmin Team Trail per comptar amb les samarretes que han sigut provades prèviament per l’equip d’atletes de KINETIK.

Serà sense cap mena de dubte una unió que aportarà qualitat a aquesta prova que suma adeptes any rere any, i que en aquesta edició compta amb un 20% més d’ inscrits que l’any passat.

El cap de setmana del 15 i 16 de juny tornarem a viure un cap de setmana frenètic on l’ aventura i el millor Trail running aniran de la mà. Una cita en la que els participants distribuïts en equips de 2,3,4,6 i 8 corredors/es o en solitari, afrontaran els 200km que separen la localitat de Castellar de N’Hug i Sant Cugat del Vallès per camins i senders de gran bellesa natural.

L’ aventura NON STOP ja ho té tot preparat per a la pròxima edició de la Garmin Team Trail, l’ emoció està servida!

 

Debido a la crisis sanitaria provocada por el coronavirus Covid-19 y para garantizar la seguridad de los participantes, nos hemos visto obligados a suspender la edición 2020 de la Garmin Team Trail.

¡En 2021 volveremos más fuertes!

Si quieres más información sobre la apertura de inscripciones, rellena el siguiente formulario:

Muchas gracias por tu interés te mantendremos informado

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.