LA GARMIN TEAM TRAIL PRESENTA TOTES LES NOVETATS DE LA 2ª EDICIÓ – Garmin Team Trail

LA GARMIN TEAM TRAIL PRESENTA TOTES LES NOVETATS DE LA 2ª EDICIÓ

LA GARMIN TEAM TRAIL PRESENTA TOTES LES NOVETATS DE LA 2ª EDICIÓ

La cursa per muntanya de 200 quilòmetres de recorregut, celebrarà la 2ª edició de la cursa el 16 i 17 de juny. Pau Zamora, membre de l’equip Buff guanyadors de la 1ª edició  de la cursa i Gonzalo Pedroche, únic participant en categoria SOLO capaç de creuar la línia d’arribada de la cursa, han estat els ambaixadors de luxe a la presentació de la prova,que ha tingut lloc aquest matí al recinte de l’Expo Sporrts.

Barcelona10/03/2018–La Garmin Team Trail, la innovadora cursa per muntanya amb un format non stop per equips i relleus molt atractiu pels participants, i amb un recorregut de gran bellesa natural molt aplaudit en la 1ª edició, prendrà la sortida el dissabte 16 de juny des de Castellar de N’Hug i arribarà diumenge 17 de juny a Sant Cugat del Vallès.

El recinte de l’Expo Sports, la fira del corredor de la Zurich Marató de Barcelona ha acollit la presentació de la Garmin Team Trail que ha comptat amb la presència del Pau Zamora, membre de l’equip Buff, guanyadors de la 1ª edició i de Gonzalo Pedroche, guanyador en SOLO. Zamora ha mostrat la intenció de repetir la seva participació en un futur i ha destacat l’interessant que resulta una cursa d’aquestes característiques;“Per un equip de 4 la Garmin Team Trail és un format realment interessant. Tot i que coneixem força el territori, és veritat que vam descobrir paratges del recorregut totalment desconeguts per nosaltres i de grandíssima bellesa natura. “

Per la seva banda Gonzalo Pedroche l’únic participant en categoria SOLO que va aconseguir finalitzar la prova, ha explicat la seva experiència en aquesta apassionant cursa. Pedroche va creuar la línia d’arribada a Sant Cugat del Vallès en 29h i 19 minuts des de la sortida a Castellar de N’Hug, després de recórrer els 200 quilòmetres de recorregut en solitari; “ Vaig començar acórrer per asfalt i els últims anys vaig fer el canvia  la muntanya. Quan vaig descobrir la Garmin Team Trail, em va agradar molt el repte que representava creuar Catalunya de Nord a Sud al llarg de 200 km. ”

Vanessa Garrido, Directora de Màrqueting de Garmin Iberia, ha mostrat el recolzament de Garmin amb aquesta innovadora prova;” Des de Garmin hem volgut apostar de nou per aquest format tant innovador. Ens agrada molt el producte i volem continuar recolzant per segon any consecutiu aquesta prova tan prometedora” .

Per la seva banda, Sergi Pujalte, Director General de la Garmin Team Trail ha confirmat el recorregut que tant va agradar als participants de la 1ª edició, que travessarà Catalunya de Nord a Sud al llarg de 8 etapes d’entre 20 i 30 quilòmetres. Els participants creuaran les comarques del Berguedà, el Bages, el Moianès i el Vallès Occidental per paratges espectaculars com Les Fonts del Llobregat, els jaciments de dinosaures de Fumanya, el Camí de les Ermites de Queralt, la Ruta de les Colònies del Parc Fluvial del Llobregat, la Ruta medieval de l’aigua de la Sèquia de Manresa, o el Camí dels Monjos per arribar a la plaça del Monestir de Sant Cugat del Vallès. Un recorregut d’èxit que Pujalte ha volgut destacar-ne les seves particularitats;” El circuit té 3 parts diferenciades, la primera més tècnica i muntanyosa, una segona part central a través del Riu Llobregat més plana i que es desenvoluparà de nit, i una tercera que combina les dues anteriors, amb corriols més tècnics i també pista.”

Una de les grans novetats de la segona edició, serà la possibilitat de realitzar el traçat en equips de 6 membres. D’aquesta manera, se suma aquesta categoria a les ja existents en SOLO, equips de 2, equips de 3 i equips de 4. Al llarg del recorregut de la cursa hi haurà 7 controls de pas que coincidiran amb els avituallaments, formats per productes sòlids i líquids i alguns d’ells amb serveis complementaris com dutxes i servei de fisioteràpia.

Les inscripcions ja es poden efectuar a través de la web oficial de la cursa: www.garminteamtrail.com