PETITES MODIFICACIONS EN LES ETAPES 4, 5 i 7 A CAUSA DE LES FORTES PLUGES – Garmin Team Trail

PETITES MODIFICACIONS EN LES ETAPES 4, 5 i 7 A CAUSA DE LES FORTES PLUGES

PETITES MODIFICACIONS EN LES ETAPES 4, 5 i 7 A CAUSA DE LES FORTES PLUGES

Les intenses pluges de les últimes setmanes ens han obligat a modificar el track d’algunes de les etapes per motius de seguretat.

Les condicions meteorològiques que hem viscut els últims mesos especialment les fortes pluges de les últimes setmanes, han produït un desbordament del Riu Llobregat al seu pas per Avià, Puig Reig i Sallent. Per motius de seguretat tenint en compte que aquestes etapes es desenvoluparan en gran mesura de nit, han fet que ens veiem obligats a buscar rutes alternatives per no posar en risc la salut dels participants.

D’aquesta manera podeu consultar AQUÍ els nous tracks que l’equip tècnic de la cursa ha buscat com alternativa als recorreguts originals, intentant mantenir l’essència dels recorreguts originals.

En el cas de les etapes 4 i 5 que es desenvolupaven íntegrament seguint el curs del Riu Llobregat, seguiran rutes alternatives. L’etapa 4 mantindrà la seva rapidesa amb tendència descendent i culminarà a Puig-reig després de recórrer 22,6 km, amb 234 metres de desnivell positiu i 478 de negatius. En el cas de l’etapa 5 el traçat alternatiu serà de 26,35 km, i comptarà amb 344 metres de desnivell positiu i 509 metres de desnivell negatiu.

L’etapa 7 que tindrà un total de 32, 78 quilòmetres mantindrà el seu recorregut original efectuant la sortida des de Monistrol de Calders i recorrent una forta pujada inicial fins el Dolmen de Trullàs per seguir fins el Castell i el poble de Granera. Des d’allà una llarga baixada portarà els participants fins a Sant Llorenç Savall, punt on s’iniciarà el canvi que representarà disminuir els metres de desnivell positiu acumulat, que acabaran sent un total de 931, mentre que el desnivell negatiu serà de 966 metres. Es tracta d’una etapa que mantindrà rapidesa sense agafar desnivell.

Debido a la crisis sanitaria provocada por el coronavirus Covid-19 y para garantizar la seguridad de los participantes, nos hemos visto obligados a suspender la edición 2020 de la Garmin Team Trail.

¡En 2021 volveremos más fuertes!

Si quieres más información sobre la apertura de inscripciones, rellena el siguiente formulario:

Muchas gracias por tu interés te mantendremos informado

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.