LES NOIES GUERRERES DE VACARISSES – Garmin Team Trail

LES NOIES GUERRERES DE VACARISSES

LES NOIES GUERRERES DE VACARISSES

VacarissesCorre Girls presenta un equip format íntegrament per noies (6): Carme Gómez, Isabel Roumens, Sonia Afan, Teresa Ballús, Idoia Codina i Maria Àngels Peña. Parlem amb la capitana Carme Gómez, que ja té l’experiència de l’any passat.

-Com sorgeix la idea de fer aquest equip?

VacarissesCorre és una associació esportiva i nosaltres en formem part. El primer any de la Garmin Tream Trail va córrer un equip de 4 participants i jo vaig fer de assistència amb el meu fill que tenia 20 anys i s’havia quedat fora per lesió. Em van entrar moltes ganes de participar i l’any passat vaig enredar a cinc noies més.

-Com va ser l’experiència de l’any passat?

Molt bona. La noia que va fer l’etapa 5 només es va recordar de passar la polsera a la de l’etapa 6. Anava una mica empanada. I la que va agafar el relleu va haver de tornar 3 quilòmetres enrere per agafar el xip.  I a l’etapa 3 ens vam preocupar perquè no vam saber res de la noia que corria fins que ens va trucar. Tenia una veu d’ultatomba, es notava que estava patint. Però per sort va arribar bé.

-Vacarisses és relativament petit, amb 6.000 habitants. ¿Totes sou del mateix poble?

Sí, ens coneixem des de fa anys. No som les mateixes que l’any passat, però jo sí repeteixo i sóc la més veterana. La que fa l’equip, però no em costa gaire perquè elles són fàcils de convèncer.

-Entreneu juntes habitualment?

Dos dies a la setmana sortim en grup els del club i coincidim algunes. I també els dissabtes al matí. També hem fet alguns trams de la Garmin Team Trail per intentar entrar dins els temps de tall. Jo faré la primera etapa. Hem fet els deures!

-Qui són les valentes que faran dues etapes?

La Isabel farà la 3 i la 8. Està molt forta i fa molta muntanya. La Maria Àngels s’encarregarà de la 5 i la 6. Farà dues seguides, tal com ja va fer l’any passat, quan va completar la 4 i la 5. Té molt cap!

-Què significa per tu córrer a la muntanya?

També camino per la muntanya i faig esquí de muntanya. I córrer és una manera de fer més quilòmetres que caminant. M’agrada estar en contacte amb la natura. Per mi, les millors etapes de la GTT són les primeres.

-Quin és el vostre objectiu enguany?

Anem a passar-ho bé i si no arribem, no passa res. Tenim clar que si alguna es troba malament pleguem i ja està.