L’ESPERIT D’EQUIP TORNA A LA MUNTANYA:JA ET POTS INSCRIURE A LA 2ª EDICIÓ DE LA GARMIN TEAM TRAIL – Garmin Team Trail

L’ESPERIT D’EQUIP TORNA A LA MUNTANYA:JA ET POTS INSCRIURE A LA 2ª EDICIÓ DE LA GARMIN TEAM TRAIL

L’ESPERIT D’EQUIP TORNA A LA MUNTANYA:JA ET POTS INSCRIURE A LA 2ª EDICIÓ DE LA GARMIN TEAM TRAIL

Estimats corredors/res: Ja estem aquí, de nou ?

Després de celebrar una primera edició que no va deixar a ningú indiferent, ja tenim en marxa l’organització de la 2a edició de la Garmin Team Trail, la cursa per muntanya de 200 quilòmetres de recorregut que travessarà Catalunya de Nord a Sud en 8 etapes i que els participants poden en solitari o bé per equips de 2, 3, 4 i com a gran novetat d’aquesta edició per equips de 6 corredors/es.
Tornarem a repetir el recorregut d’èxit que va ser aplaudit per vosaltres, els participants de l’any passat. Un recorregut atractiu amb gran bellesa natural que transcorrerà per les comarques del Berguedà, el Bages, el Moianès i el Vallès Occidental. Un total de 200 quilòmetres que es dividiran en 8 etapes d’entre 20 i 30 quilòmetres cadascuna i que s’hauran de realitzar al llarg de dues jornades.

Els equips hauran de realitzar els relleus en els municipis establerts com a Controls de Pas: Castellar de N’Hug (sortida), Bagà, Vallcebre, Avià, Puig- Reig, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i Sant Cugat (arribada). En tots ells s’hi habilitaran punts d’avituallament a on podreu recuperar forces i retrobar-vos amb els altres membres del vostre equip.

Gràcies a la bona acollida de la passada edició, es mantindrà la categoria Corporate que potencia la unió entre companys de feina, ja que els participants són membres d’una mateixa empresa, o la categoria mixta per aquells equips formats per homes i dones. Si penseu que a la vostra empresa els hi pot interessar participar, envieu-nos un mail a info@garminteamtrail.com i us informarem dels avantatges que podreu obtenir.

La primera edició de la Garmin Team Trail va tenir com a gran protagonista a l’equip Buff Pro Team que va aconseguir imposar-se amb comoditat després de 17h 51m 20s. En categoria SOLO, Gonzalo Pedroche va ser l’únic participant que va assolir creuar la línia d’arribada a Sant Cugat del Vallès, després de superar els 200 kilòmetres de recorregut sense cap tipus de relleu i en solitari.

Us atreviu a desafiar-los?
Un animem a participar.

Info i Inscripcions: www.garminteamtrail.com