L’ETAPA GARMIN: ETAPA REINA DE LA CURSA AMB PREMIACIÓ ESPECIAL – Garmin Team Trail

L’ETAPA GARMIN: ETAPA REINA DE LA CURSA AMB PREMIACIÓ ESPECIAL

L’ETAPA GARMIN: ETAPA REINA DE LA CURSA AMB PREMIACIÓ ESPECIAL

L’etapa 3 denominada etapa GARMIN, entre Vallcebre i Avià,  serà l’etapa reina de la cursa amb un Garmin Fenix 5 per al corredor que la realitzi en el menor temps possible.
D’aquesta manera hem volgut donar-li valor i premiar el corredor més ràpid en aquest tram amb un dispositiu Garmin Fenix 5, independentment de la posició que assoleixi en la classificació final de la prova.
En cas que el corredor més ràpid pertanyi a un equip, serà ell a tall individual qui rebrà el dispositiu, no la resta del seu equip ja que serà ell qui realitzarà l’etapa més dura de la Garmin Team Trail.
Així mateix, també rebrà un Garmin Fenix 5 el guanyador en categoria SOLO de la prova, els guanyadors per equips de 2, 3 i 4 participants (en el cas dels guanyadors per equips, cadascun dels membres de l’equip rebrà un dispositiu).
L’etapa GARMIN de 31,88 quilòmetres de recorregut i amb un desnivell positiu de 1.194 metres, unirà les poblacions de Vallcebre i Avià a través de la Creu de Fumanya per les Mines de Vallcebre i les Petjades dels Dinosaures. Un espectacular descens per la baixada de les Nou Comes i el Tramvia de Sang, ens traslladarà als voltants de la ciutat de Berga pel Castell, fins arribar al Santuari de Queralt des d’on s’iniciarà un descens de 4 quilòmetres fins a Avià.

A causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus Covid-19 i per garantir la seguretat dels participants, ens hem vist obligats a suspendre l'edició 2020 de la Garmin Team Trail.

En 2021 tornarem més forts!

Si vols més informació sobre l'obertura d'inscripcions, omple el següent formulari:

Moltes gràcies pel teu interès et mantindrem informat

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.