PETZL s’uneix a la gran aventura – Garmin Team Trail

PETZL s’uneix a la gran aventura

PETZL s’uneix a la gran aventura

Petzl serà la Marca Oficial de Frontals en la Garmin Team Trail amb el seu nou model Actik, que proporciona una potència de fins a 300 lúmens.

L’ empresa especialitzada en la fabricació de material per esports d’aventura uneix esforços amb la Garmin Team Trail. Amb quaranta anys d’experiència al darrera, Petzl no ha deixat escapar l’ oportunitat de formar part d’ aquesta gran aventura que afrontarà la seva primera edició en poques setmanes.

Petzl  treballa per oferir a esportistes i professionals les millors eines per accedir a alguns dels lloc més inaccessibles, tan de dia com de nit. Amb el seu nou producte Petzl Actik, frontal oficial de la Garmin Team Trail, ens presenten una llanterna frontal de feix lluminós múltiple i amb una llum vermella especialment destinada a les activitats outdoor. Gràcies a la seva llum vermella ens permet conservar la visió nocturna i no enlluernar durant els desplaçaments en grup.

A més a més, aquest frontal incorpora un xiulet de seguretat que podràs utilitzar en situacions d’ emergència.

 

A causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus Covid-19 i per garantir la seguretat dels participants, ens hem vist obligats a suspendre l'edició 2020 de la Garmin Team Trail.

En 2021 tornarem més forts!

Si vols més informació sobre l'obertura d'inscripcions, omple el següent formulari:

Moltes gràcies pel teu interès et mantindrem informat

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.