POWERADE ES CONVERTEIX EN NOU SPONSOR DE LA CURSA – Garmin Team Trail

POWERADE ES CONVERTEIX EN NOU SPONSOR DE LA CURSA

POWERADE ES CONVERTEIX EN NOU SPONSOR DE LA CURSA

La prova que es disputarà el 17 i 18 de juny comptarà de la nova beguda isotònica POWERADE ZERO ION4 i aigua Aquabona als punts d’avituallament líquid.

La marca de beguda isotònica per a esportistes POWERADE ha firmat un contracte d’esponsorització amb la companyia RPM- MKTG, organitzadora de la Garmin Team Trail.
La cursa, que recorrerà Catalunya de nord a sud amb inici a Castellar de N’hug i final a Sant Cugat del Vallès, amb un recorregut de 200 quilòmetres de distància i en format Non Stop amb un temps límit de 36 hores, comptarà en els seus avituallaments amb la nova beguda isotònica POWERADE ZERO ION4, així com aigua Aquabona.

POWERADE posarà a disposició dels participants la seva nova beguda que ajuda a hidratar, ja que recuperar 4 dels minerals que es perden al suar amb l’activitat física ;Sodi, Potassi, Calci i Magnesi, tots ells elements essencials per a obtenir un bon rendiment físic en proves i competicions de resistència.

A més de la beguda recuperadora, també es disposarà d’aigua Aquabona per a ajudar a l’ hidratació en una època en que la calor i especialment el sol durant les hores fortes del dia seran protagonistes d’aquesta cursa.

Els corredors podran trobar tant la beguda POWERADE ZERO ION4 com aigua Aquabona a tots els Controls del Pas, sent aquests també els municipis d’inici i final d’etapa -Bagà, Vallcebre, Avià, Puig-reig, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera.

Recordem a tots els participants l’obligatorietat de sortir a l’ inici de cada etapa amb 1,5 litres d’aigua en les seves motxilles d’hidratació o ampolles, que podran omplir amb aigua Aquabona a cada Control de Pas per tal d’evitar la deshidratació.

Ambdues parts han firmat un acord d’esponsorització d’un any per impulsar una cursa que promet ser un referent en curses per muntanya, amb un format innovador i molt atractiu.