RACEBOOK I FULL DE DESCÀRREGA DE RESPONSABLILITAT – Garmin Team Trail

RACEBOOK I FULL DE DESCÀRREGA DE RESPONSABLILITAT

RACEBOOK I FULL DE DESCÀRREGA DE RESPONSABLILITAT

Ja podeu descarregar-vos el Racebook de la cursa i el full de descàrrega de responsabilitat.

El Racebook de la cursa amb tota la informació d’interès pels participants, ja està disponible a la web oficial de la prova, en el següent ENLLAÇ. Es tracta d’una eina de gran utilitat per cada equip, on hi trobareu tota la informació relativa a la cursa, recorregut, avituallaments, accessos als punts de control de cada localitat, pàrquing per als vehicles d’assistència, etc…

Així mateix, trobareu el full de descàrrega de responsabilitats que serà imprescindible que entregueu a l’organització en el moment de la recollida del dorsal. D’aquesta manera, el divendres 14 de juny entre les 18.30h i les 20.30h i el dissabte 15 de juny de 7h a 8.50h, en el moment de la recollida dels dorsals a la Sala Social de Castellar de N’Hug, el responsable de cada equip haurà d’entregar a l’organització el full de descàrrega de responsabilitats de cadascun dels membres de l’equip.

Us recordem que cada participant haurà de complimentar una fulla de descàrrega (no servirà un full firmat per tots els membres de l’equip), sinó que en cas d’un equip de 6 components, el responsable de l’equip haurà d’entregar a l’organització sis fulls de responsabilitat, un per cada membre. ENLLAÇ FULL DE DESCÀRREGA

Debido a la crisis sanitaria provocada por el coronavirus Covid-19 y para garantizar la seguridad de los participantes, nos hemos visto obligados a suspender la edición 2020 de la Garmin Team Trail.

¡En 2021 volveremos más fuertes!

Si quieres más información sobre la apertura de inscripciones, rellena el siguiente formulario:

Muchas gracias por tu interés te mantendremos informado

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.