RECOLLIDA DE DORSALS – Garmin Team Trail

RECOLLIDA DE DORSALS

Tindrà lloc divendres 14 i dissabte 15 de juny a la Sala Social de Castellar de N’Hug.

El proper divendres 14 de juny entre les 18.30h i les 20.30h i dissabte 15 de juny de 7h a 8.50h, haureu de passar per la Sala Social de Castellar de N’Hug a retirar els vostres dorsals.

No serà necessari que tots els membres de l’equip estiguin presents en aquest moment, poden fer-ho un responsable de cada equip qui recollirà els dorsals de la resta de membres. Els dorsals de cada membre de l’equip s’entregaran a un únic responsable.

Per poder fer-ho serà imprescindible que el responsable entregui a l’organització la llicència federativa de cada participant en cas de tenir-la, fotocòpia del DNI de cadascun dels membres de l’equip i la fulla original de descàrrega de responsabilitats (una per membre). En aquest moment haureu de portar 50€ en efectiu en concepte de fiança, per a la recollida del xip i el localitzador.

Us recordem que la recollida del xip i el localitzador, només es podrà fer el dissabte 15 de juny entre les 7h i les 8.50h. Si no heu recollit prèviament el vostre dorsal, haureu d’abonar els 50€ de fiança. Aquest import us serà retornat en el moment d’entregar el localitzador a la carpa d’organització que estarà ubicada a la meta de la prova, a la Plaça del Monestir de Sant Cugat del Vallès.

Així mateix, us recomaneu que us descarregueu el RACEBOOK de la cursa amb tota la informació d’interès per al participant, i una eina molt útil per a les vostres assistències.

Debido a la crisis sanitaria provocada por el coronavirus Covid-19 y para garantizar la seguridad de los participantes, nos hemos visto obligados a suspender la edición 2020 de la Garmin Team Trail.

¡En 2021 volveremos más fuertes!

Si quieres más información sobre la apertura de inscripciones, rellena el siguiente formulario:

Muchas gracias por tu interés te mantendremos informado

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.