RECOLLIDA DE DORSALS – Garmin Team Trail

RECOLLIDA DE DORSALS

Tindrà lloc divendres 14 i dissabte 15 de juny a la Sala Social de Castellar de N’Hug.

El proper divendres 14 de juny entre les 18.30h i les 20.30h i dissabte 15 de juny de 7h a 8.50h, haureu de passar per la Sala Social de Castellar de N’Hug a retirar els vostres dorsals.

No serà necessari que tots els membres de l’equip estiguin presents en aquest moment, poden fer-ho un responsable de cada equip qui recollirà els dorsals de la resta de membres. Els dorsals de cada membre de l’equip s’entregaran a un únic responsable.

Per poder fer-ho serà imprescindible que el responsable entregui a l’organització la llicència federativa de cada participant en cas de tenir-la, fotocòpia del DNI de cadascun dels membres de l’equip i la fulla original de descàrrega de responsabilitats (una per membre). En aquest moment haureu de portar 50€ en efectiu en concepte de fiança, per a la recollida del xip i el localitzador.

Us recordem que la recollida del xip i el localitzador, només es podrà fer el dissabte 15 de juny entre les 7h i les 8.50h. Si no heu recollit prèviament el vostre dorsal, haureu d’abonar els 50€ de fiança. Aquest import us serà retornat en el moment d’entregar el localitzador a la carpa d’organització que estarà ubicada a la meta de la prova, a la Plaça del Monestir de Sant Cugat del Vallès.

Així mateix, us recomaneu que us descarregueu el RACEBOOK de la cursa amb tota la informació d’interès per al participant, i una eina molt útil per a les vostres assistències.