RECOLLIDA DELS DORSALS – Garmin Team Trail

RECOLLIDA DELS DORSALS

La carpa exterior que l’organització habilitarà a l’ aparcament de la Zona Esportiva de Castellar de N’Hug serà el lloc de recollida per on tots els inscrits a la Garmin Team Trail hauran de passar a recollir el seu dorsal.

Divendres a partir de les 18.30h i fins a les 20.30h i dissabte 16 de juny entre les 7h i les 8.50h, haureu de passar per la carpa que trobareu a l’aparcament exterior de la Zona Esportiva de Castellar de N’Hug ubicada a l’inici del poble a recollir el dorsal i la samarreta de la cursa.

En el cas dels equips més nombrosos, no serà necessari que tots els membres del mateix hagin de desplaçar-se a Castellar de N’Hug a retirar-lo, podent fer-ho un responsable de cada equip, qui podrà recollir els dorsals de la resta de membres de l’equip. Per poder fer-ho serà imprescindible que el responsable entregui a l’organització la llicència federativa de cada participant en cas de tenir-la, fotocòpia del DNI de cadascun dels membres de l’equip i la fulla original de descarrega de responsabilitats que us farem arribar un cop tanquem les inscripcions.