RECOLLIDA DELS DORSALS – Garmin Team Trail

RECOLLIDA DELS DORSALS

La carpa exterior que l’organització habilitarà a l’ aparcament de la Zona Esportiva de Castellar de N’Hug serà el lloc de recollida per on tots els inscrits a la Garmin Team Trail hauran de passar a recollir el seu dorsal.

Divendres a partir de les 18.30h i fins a les 20.30h i dissabte 16 de juny entre les 7h i les 8.50h, haureu de passar per la carpa que trobareu a l’aparcament exterior de la Zona Esportiva de Castellar de N’Hug ubicada a l’inici del poble a recollir el dorsal i la samarreta de la cursa.

En el cas dels equips més nombrosos, no serà necessari que tots els membres del mateix hagin de desplaçar-se a Castellar de N’Hug a retirar-lo, podent fer-ho un responsable de cada equip, qui podrà recollir els dorsals de la resta de membres de l’equip. Per poder fer-ho serà imprescindible que el responsable entregui a l’organització la llicència federativa de cada participant en cas de tenir-la, fotocòpia del DNI de cadascun dels membres de l’equip i la fulla original de descarrega de responsabilitats que us farem arribar un cop tanquem les inscripcions.

Debido a la crisis sanitaria provocada por el coronavirus Covid-19 y para garantizar la seguridad de los participantes, nos hemos visto obligados a suspender la edición 2020 de la Garmin Team Trail.

¡En 2021 volveremos más fuertes!

Si quieres más información sobre la apertura de inscripciones, rellena el siguiente formulario:

Muchas gracias por tu interés te mantendremos informado

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.