RÈCORD DE PARTICIPACIÓ EN LA GARMIN TEAM TRAIL – Garmin Team Trail

RÈCORD DE PARTICIPACIÓ EN LA GARMIN TEAM TRAIL

RÈCORD DE PARTICIPACIÓ EN LA GARMIN TEAM TRAIL

Després de tancar inscripcions el passat diumenge, la Garmin Team Trail 2018 comptarà amb 515 participants distribuïts en 111 equips.

Castellar de N’Hug rebrà el proper divendres els participants de la 2ª edició de la Garmin Team Trail. La gran aventura que travessarà Catalunya de Nord a Sud, comptarà amb 515 corredors i corredores distribuïts en 111 equips: 4 SOLO, 9 equips de 2 participants, 11 equips de 3 participants, 45 equips de 4 participants, 27 equips de 6 i 15 equips de 8 participants.

La pàgina web de la cursa, és l’eina a través de la qual podreu consultar totes les informacions necessàries de cara a la cursa. D’aquesta manera en el següent ENLLAÇ podreu consultar el Race Book oficial de la cursa.

Així mateix i de cara al cap de setmana, podreu seguir el desenvolupament de la prova gràcies al track que s’habilitarà a la home de la web. Amb el dispositiu de geolocalització que portarà incorporat cada corredor que estigui en cursa, podreu saber en tot moment en quin punt del recorregut es troba. Una eina fàcil que us connectarà amb els vostres familiars i amics i que podreu seguir de forma ininterrompuda des del dissabte a les 10h i fins a la seva arribada a Sant Cugat del Vallès (com a molt tard diumenge a les 22h.

Les xarxes socials de la cursa també seran una bona eina per estar connectats amb tot el que succeeixi a la Garmin Team Trail. La pàgina oficial de Facebook, Twitter  i Instagram us informaran de tot el que estigui passant.

Comença el compte enrere, ànims i a gaudir de la gran aventura!

A causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus Covid-19 i per garantir la seguretat dels participants, ens hem vist obligats a suspendre l'edició 2020 de la Garmin Team Trail.

En 2021 tornarem més forts!

Si vols més informació sobre l'obertura d'inscripcions, omple el següent formulari:

Moltes gràcies pel teu interès et mantindrem informat

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.