RÈCORD DE PARTICIPANTS EN LA GARMIN TEAM TRAIL, LA CURSA MÉS LLARGA DE LA PENÍNSULA IBÈRICA – Garmin Team Trail

RÈCORD DE PARTICIPANTS EN LA GARMIN TEAM TRAIL, LA CURSA MÉS LLARGA DE LA PENÍNSULA IBÈRICA

RÈCORD DE PARTICIPANTS EN LA GARMIN TEAM TRAIL, LA CURSA MÉS LLARGA DE LA PENÍNSULA IBÈRICA

• Més de 500 corredors i corredores afrontaran el gran repte de travessar Catalunya de Nord a Sud al llarg de 203 quilòmetres de recorregut des de Castellar de N’Hug a Sant Cugat del Vallès, demà 16 de juny a partir de les 10h.

• Fins a 111 equips distribuïts en 8 categories diferents afrontaran el repte NON STOP, corrent de dia i de nit on l’estratègia de cadascun d’ells serà clau per assolir l’objectiu de creuar la meta el diumenge abans de les 22h.

• L’equip oficial INVERSE prendrà la sortida com a màxim favorit amb l’objectiu de guanyar i batre el rècord de la prova més llarga de la Península.

Barcelona 15/06/2018 – La Garmin Team Trail celebrarà demà la 2ª edició de la cursa per muntanya més innovadora del panorama actual i més llarga de la Península Ibèrica. Amb un format NON STOP on els participants s’han d’afrontar a un circuit de 203 km que creuarà Catalunya de nord a sud -per equips i relleus- hauran d’arribar a Sant Cugat del Vallès, punt final de la cursa, en 36 hores com a màxim.
Seran en total 515 corredors i corredores distribuïts en 111 equips: 4 participants en categoria SOLO, 9 equips de 2 participants, 11 equips de 3 participants, 45 equips de 4 participants, 27 equips de 6 i 15 equips de 8 participants. D’aquests fins a 46 equips formaran part de la categoria Mixta, és a dir equips formats per homes i dones i 8 equips de la categoria Corporate, formats per membres d’una mateixa empresa.
L’interès esportiu estarà centrat en l’equip oficial INVERSE, encapçalat pel corredor de trail Andreu Simón, qui ja ha manifestat la seva intenció de lluitar per la victòria i batre el rècord de la cursa, establert per l’Equip Buff Pro Team en la passada edició, en 17 hores 51 minuts i 20 segons. Simón, qui arriba a la Garmin Team Trail en gran estat de forma serà l’encarregat d’afrontar les etapes 2 i 3, etapes purament de muntanya i amb gran dificultat tècnica. L’etapa 3 entre Vallcebre i Avià és coneguda també com l’etapa GARMIN, etapa reina de la prova per la seva llargada i gran dificultat tècnica, per aquest motiu, l’organització premiarà el corredor/a que la realitzi en el menor temps possible amb un regal molt especial, un rellotge GPS Garmin Fenix 5.
L’equip INVERSE tindrà en l’equip mixte de 4 participants, el Tandem Sports Berga, el principal rival a batre. Encapçalat pel prestigiós corredor de trail Just Sociats qui serà l’encarregat de realitzar l’etapa 3, sortirà a lluitar per les primeres posicions.
Aquesta tarda els participants estan citats a Castellar de N’Hug, punt de sortida de la prova, per recollir els seus dorsals i assistir a la reunió informativa on s’explicaran tots els detalls tècnics de la prova.
El recorregut de la Garmin Team Trail posseeix paisatges espectaculars a través de les comarques del Berguedà, el Bages, el Moianès i el Vallès Occidental. El circuit es dividirà en 8 etapes d’ entre 19 i 35 quilòmetres cadascuna que s’hauran de realitzar en un temps màxim de 36 hores. Les Fonts del Llobregat, els jaciments de dinosaures de Fumanya, el Camí de les Ermites de Queralt, la Ruta de les Colònies del Parc Fluvial del Llobregat, la Ruta medieval de l’aigua de la Sèquia de Manresa, o el Camí dels Monjos per arribar a la plaça del Monestir de Sant Cugat del Vallès, seran només alguns dels principals atractius de la cursa.
Els punts d’avituallament de la prova coincidiran amb els Controls de Pas, únics punts permesos per realitzar els relleu dels equips: Bagà, Vallcebre, Puig-Reig, Avià, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i al final de la cursa a Sant Cugat del Vallès. A més a més, s’habilitaran punts d’avituallament líquids extra, a l’etapa 3 (km 19’3) i a l’etapa 7 (km 25’7).
L’organització oferirà un seguiment de la cursa a través de les xarxes socials així com mitjançant la pàgina web de l’esdeveniment: www.garminteamtrail.com , on s’habilitarà un mapa amb el track de cada participant de manera que gràcies al dispositiu de geolocalització que cadascun dels corredors portarà integrat a la seva motxilla d’hidratació, es podrà seguir la seva posició en temps real.
Tota l’operativa està en marxa per afrontar un cap de setmana intens que promet aventura i emoció sense descans. El gran repte inicia el compte enrere!.