Patrocinadors – Garmin Team Trail

Patrocinadors

Garmin. Dissenyats per durar.

Tres simples paraules que descriuen els nostres productes, la nostra empresa, la nostra cultura … el nostre futur. Com a proveïdor líder en navegació, estem compromesos amb la realització de productes d’alta qualitat per al sector de l’automoció, l’aviació, el marítim i les activitats a l’aire lliure i esportives, una part essencial en les vides dels nostres clients.

El nostre model empresarial basat en la “integració vertical” desenvolupa tots els processos de disseny, fabricació, màrqueting i emmagatzematge de forma interna, el que ens proporciona un major control sobre els terminis, la qualitat i el servei. Els nostres productes d’ús senzill no només estan sol·licitats pel seu disseny atractiu, la seva qualitat superior i el seu preu competitiu, sinó també per les seves innovadores característiques que milloren les vides dels nostres clients.

Garmin té més de 11.400 treballadors en 50 oficines de tot el món.

La Diputació de Barcelona connecta amb l’esport.

Som el govern local de la demarcació de Barcelona, un territori format per 311 municipis, on hi viu el 73% de la població de Catalunya. Donem suport a la promoció de la pràctica esportiva, a esdeveniments esportius d’interès territorial i a grans esdeveniments esportius internacionals. També posem en valor l’esport com a eina de cohesió social, millorem la xarxa d’equipaments esportius municipals i impulsem l’esport femení.

Subway

Amb més de mig segle al mercat, Subway és la franquícia de restaurants de menjar ràpid més gran del món en nombre d’establiments, amb més de 60 a Espanya. Subway aposta per aliments nutritius que es fonamenten en una dieta saludable i equilibrada. Al voltant de 44.000 locals distribuïts en més de 110 països, aquesta cadena de restaurants és coneguda pels seus excel.lents entrepans elaborats davant mateix del client, sota la seva petició.

Aigües Viladrau

L’aigua de Viladrau és una part del que ens empeny; ens aporta la vitalitat que el nostre cos necessita gràcies a la seva composició única i al seu sabor equilibrat. és propietat de Nestlé Waters Espanya S. a. Procedeix de la deu Fontalegre a Viladrau dins del Parc Natural del Montseny, província de Girona on també és envasada.

Powerade

Powerade és una beguda excel lent per a la pràctica de l’esport. Va ser desenvolupada d’acord amb les recomanacions donades pel Comitè Científic d’Alimentació Humana de la Unió Europea, pel que fa a la seva composició i especificacions dels aliments adaptats a un intens desgast muscular, especialment per a esportistes. Powerade aporta aigua, per compensar la pèrdua de líquids durant la pràctica esportiva, hidrats de carboni, que aporten energia als músculs i sals minerals que ajuden a la rehidratació.

Casa Mas

A Casa Mas prioritzem la qualitat dels nostres plats, conservant el sabor més casolà i tradicional de la cuina de la nostra terra. Cuidem cada pas del nostre procés d’elaboració adaptant-nos a la legislació vigent i sotmetent-nos a continus controls de qualitat.

Per aconseguir l’excel·lència a cada plat, a Casa Mas treballem sempre amb ingredients de primera qualitat. La carn prové d’escorxadors de la zona i cada ingredient ha estat seleccionat acuradament i testat al plat per garantir el seu sabor i qualitat.