RPM-MKTG – Garmin Team Trail

RPM-MKTG

RPM-MKTG

RPM-MKTG és una companyia que acumula més de 40 anys d’experiència al món de la comunicació i l’organització d’esdeveniments esportius. Fins a febrer de 2016, RPM Racing com a empresa especialitzada en l’organització i la promoció d’esdeveniments esportius de caràcter internacional, ha desenvolupat proves relacionades amb tres sectors: l’atletisme, el ciclisme i el motor. En l’actualitat i sota el paraigües de RPM-MKTG, forma part del grup multinacional Dentsu AEGIS Media Network, companyia de caràcter planetari que aglutina un dels grups de comunicació i comercialització més importants del Món.

El 2006 RPM va entrar al món de l’atletisme de la mà d’ASO, organitzador de la Marató de París, assumint la gestió de la Marató de Barcelona de la mà de l’Ajuntament de la Ciutat Comtal. Juntament amb l’esdeveniment es desenvolupa l’Expo Sports, fira especialitzada en el running, trailrunning i triatló, amb més de 130 expositors i prop de 70.000 visitants. Des de 2010, RPM i ASO, també organitzen la ½ Marató de Barcelona, amb un récord de participació de més de 17.700 corredors a l’edició de l’any 2017.

A causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus Covid-19 i per garantir la seguretat dels participants, ens hem vist obligats a suspendre l'edició 2020 de la Garmin Team Trail.

En 2021 tornarem més forts!

Si vols més informació sobre l'obertura d'inscripcions, omple el següent formulari:

Moltes gràcies pel teu interès et mantindrem informat

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.