ÚLTIMES INSCRIPCIONS DISPONIBLES – Garmin Team Trail

ÚLTIMES INSCRIPCIONS DISPONIBLES

ÚLTIMES INSCRIPCIONS DISPONIBLES

El proper 10 de juny finalitzarà el període d’ inscripció per a la Garmin Team Trail, en cas que no s’hagin esgotat les últimes 50 places disponibles.

Si encara no esteu inscrits a la gran aventura per equips i relleus, us recordem que el proper diumenge 10 de juny o fins a esgotar les últimes places disponibles, finalitzarà el procés per inscriure’s a la segona edició de la prova.

Amb sortida des de Castellar de N’Hug el dissabte 16 de juny a les 10h, els participants hauran de realitzar un total de 203 quilòmetres distribuïts en 8 etapes. Ja sigui en solitari amb l’ajuda d’una assistència o per equips de 2, 3, 4, 6 o 8 participants, els corredors viuran una gran aventura que els portarà a través del curs del Llobregat fins a Sant Cugat del Vallès, on hauran d’arribar-hi el diumenge 17 de juny en un temps límit de 36 hores des del moment de la sortida.

Els inscrits estan citats a Castellar de N’Hug on el divendres 15 de juny es durà a terme la recollida dels dorsals entre les 18.30h i les 20.30 hores. Per aquells participants que no puguin desplaçar-se el mateix divendres, podran realitzar la recollida del seu dorsal el dissabte 16 de juny entre les 7h i les 8.50h, moment en què tots els participants hauran de recollir els seus dispositius de geolocalització.

El mateix dissabte 16 de juny a les 9h, els participants que no hagin pogut assistir al briefing realitzat divendres al vespre, ho podran fer en aquest moment on se’ls explicarà detalladament tots els aspectes tècnics i d’interès del recorregut.

A causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus Covid-19 i per garantir la seguretat dels participants, ens hem vist obligats a suspendre l'edició 2020 de la Garmin Team Trail.

En 2021 tornarem més forts!

Si vols més informació sobre l'obertura d'inscripcions, omple el següent formulari:

Moltes gràcies pel teu interès et mantindrem informat

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.