ÚLTIMES INSCRIPCIONS DISPONIBLES – Garmin Team Trail

ÚLTIMES INSCRIPCIONS DISPONIBLES

ÚLTIMES INSCRIPCIONS DISPONIBLES

El proper 10 de juny finalitzarà el període d’ inscripció per a la Garmin Team Trail, en cas que no s’hagin esgotat les últimes 50 places disponibles.

Si encara no esteu inscrits a la gran aventura per equips i relleus, us recordem que el proper diumenge 10 de juny o fins a esgotar les últimes places disponibles, finalitzarà el procés per inscriure’s a la segona edició de la prova.

Amb sortida des de Castellar de N’Hug el dissabte 16 de juny a les 10h, els participants hauran de realitzar un total de 203 quilòmetres distribuïts en 8 etapes. Ja sigui en solitari amb l’ajuda d’una assistència o per equips de 2, 3, 4, 6 o 8 participants, els corredors viuran una gran aventura que els portarà a través del curs del Llobregat fins a Sant Cugat del Vallès, on hauran d’arribar-hi el diumenge 17 de juny en un temps límit de 36 hores des del moment de la sortida.

Els inscrits estan citats a Castellar de N’Hug on el divendres 15 de juny es durà a terme la recollida dels dorsals entre les 18.30h i les 20.30 hores. Per aquells participants que no puguin desplaçar-se el mateix divendres, podran realitzar la recollida del seu dorsal el dissabte 16 de juny entre les 7h i les 8.50h, moment en què tots els participants hauran de recollir els seus dispositius de geolocalització.

El mateix dissabte 16 de juny a les 9h, els participants que no hagin pogut assistir al briefing realitzat divendres al vespre, ho podran fer en aquest moment on se’ls explicarà detalladament tots els aspectes tècnics i d’interès del recorregut.