TORNA LA GARMIN TEAM TRAIL: EL GRAN REPTE DE TRAIL RUNNING NON STOP – Garmin Team Trail

TORNA LA GARMIN TEAM TRAIL: EL GRAN REPTE DE TRAIL RUNNING NON STOP

TORNA LA GARMIN TEAM TRAIL: EL GRAN REPTE DE TRAIL RUNNING NON STOP

La prova que creua Catalunya de Nord a Sud recorrent 200 km amb menys de 36 hores viurà la segona edició del 16 al 17 de juny.

Després de l’èxit de la primera edició, la Garmin Team Trail afrontarà la seva segona edició entre el 16 i el 17 de juny del 2018 amb novetats i una gran expectació per consolidar un esdeveniment amb un format molt innovador i que va enlluernar als més de 300 participants que ja havien format part del repte non stop per equips i per relleus.

Amb inici a Castellar de N’Hug i final a Sant Cugat del Vallès, la Garmin Team Trail destaca pel seu innovador format en el qual els participants han de recórrer per equips de dos, tres, quatre o sis participants -novetat del 2018- i fins hi tot en solitari els 200 km de recorregut. Els runners poden efectuar els canvis de relleu únicament en els municipis habilitats per tal efecte, a més a més de ser els punts d’avituallament: Bagà, Vallcebre, Avià, Puig-reig, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i finalment la meta a Sant Cugat del Vallès. Tots aquests municipis viuran una intensa jornada mentre els participants esperen el seu torn per iniciar el relleu.

El recorregut és d’una bellesa increïble seguint el curs del riu Llobregat i visitant llocs com el refugi del Coll de Pal, l’Ermita de Sant Llorenç a prop de Bagà, el Tramvia de Sang, L’Estany de Graugés, la ruta Medieval de l’Aigua, la Capella de Sant Pere Màrtir, el Castell de Franera o el Camí dels Monjos.

Amb un temps límit de 36 hores, els participants han de viure una aventura frenètica per superar els temps de tall i seguir la cursa, per això la Garmin Team Trail es viu amb màxima intensitat en tot moment.

El temps a batre en aquesta segona edició serà el que va establir l’equip vencedor del BUFF Pro Team amb 17 hores 51 minuts i 20 segons en equip de 4 participants, mentre que l’únic SOLO en creuar la meta va ser Gonzalo Pedroche en 29 hores i 19 minuts.

El 2018, el 16 i 17 de juny l’aventura t’està esperant un any més amb la segona edició d’aquesta fantàstica prova que segurament reunirà a centenars de participants disposats a donar-ho tot.

Les inscripcions ja estan obertes: https://garminteamtrail.com/informacio-i-tarifes/inscripcio/