ÚLTIMES HORES PER REALITZAR LA INSCRIPCIÓ – Garmin Team Trail

ÚLTIMES HORES PER REALITZAR LA INSCRIPCIÓ

ÚLTIMES HORES PER REALITZAR LA INSCRIPCIÓ

El proper diumenge 11 juny finalitzarà el procés d’ inscripció per participar a la Garmin Team Trail.

Més de 80 equips i més de 300 participants prendran la sortida de la cursa el proper dissabte 17 de juny. Us recordem que teniu temps fins el proper diumenge 11 de juny per realitzar la vostra inscripció a través de la pàgina web oficial de la cursa: https://garminteamtrail.com/informacio-i-tarifes/inscripcio/

La primera edició de la prova compta fins al moment amb un total de 83 equips, 70 dels quals estan formats per 4 participants, essent aquests els equips més nombrosos de la prova. Vuit participants afrontaran aquest gran repte en solitari, entre els quals hi trobem una dona.

D’entre tots els corredors i corredores que prendran la sortida de la Garmin Team Trail,  28 dels quals formen part de la categoria mixta, és a dir equips formats per homes i dones, i un total de 5 equips formen part de la categoria Corporate, formada per membres d’una mateixa empresa.

Pontevedra, Alacant, Murcia o València són tan sols algunes de les procedències dels participants, que compten amb el gruix més nombrós de corredors de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Encara sou a temps de formar part d’aquesta gran aventura, comença el compte enrere!

Debido a la crisis sanitaria provocada por el coronavirus Covid-19 y para garantizar la seguridad de los participantes, nos hemos visto obligados a suspender la edición 2020 de la Garmin Team Trail.

¡En 2021 volveremos más fuertes!

Si quieres más información sobre la apertura de inscripciones, rellena el siguiente formulario:

Muchas gracias por tu interés te mantendremos informado

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.