ÚLTIMS DEU DIES PER VIURE L’AVENTURA – Garmin Team Trail

ÚLTIMS DEU DIES PER VIURE L’AVENTURA

ÚLTIMS DEU DIES PER VIURE L’AVENTURA

El proper 10 de juny finalitzarà el període d’ inscripció per a la Garmin Team Trail
Si encara no esteu inscrits a la gran aventura per equips i relleus, us recordem que el proper dissabte 10 de juny finalitzarà el procés per inscriure’s a la primera edició de la prova; https://garminteamtrail.com/informacio-i-tarifes/inscripcio/
Amb sortida des de Castellar de N’Hug el dissabte 17 de juny a les 10h, els participants hauran de realitzar un total de 200 quilòmetres distribuïts en 8 etapes. Ja sigui en solitari amb l’ajuda d’una assistència o per equips de fins a quatre participants, els corredors viuran una gran aventura que els portarà a través del curs del Llobregat fins a Sant Cugat del Vallès, on hauran d’arribar-hi el diumenge 18 de juny en un temps límit de 36 hores des del moment de la sortida.
Al llarg del recorregut s’habilitaran 9 punts d’avituallament: Castellar de N’Hug (sortida), Bagà, Vallcebre, Avià, Puig- Reig, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i Sant Cugat (arribada), així com un servei de fisioterapeutes en l’avituallament d’Avià, ofert pels professionals de BM Espai Centre de Biomecànica de Berga.
Els inscrits estan citats a Castellar de N’Hug on el divendres 16 de juny es durà a terme la recollida dels dorsals, a partir de les 18.30h i un briefing informatiu a les 20.30 hores. Per aquells participants que no puguin desplaçar-se el mateix divendres, podran realitzar la recollida del seu dorsal el dissabte 17 de juny entre les 7h i les 8.50h, moment en què tots els participants hauran de recollir els seus dispositius de geolocalització.
El mateix dissabte 17 de juny a les 9h, els participants tenen el  briefing general de la cursa, on se’ls explicarà detalladament tots els aspectes tècnics i d’interès del recorregut.

Debido a la crisis sanitaria provocada por el coronavirus Covid-19 y para garantizar la seguridad de los participantes, nos hemos visto obligados a suspender la edición 2020 de la Garmin Team Trail.

¡En 2021 volveremos más fuertes!

Si quieres más información sobre la apertura de inscripciones, rellena el siguiente formulario:

Muchas gracias por tu interés te mantendremos informado

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.