ÚLTIMS DEU DIES PER VIURE L’AVENTURA – Garmin Team Trail

ÚLTIMS DEU DIES PER VIURE L’AVENTURA

ÚLTIMS DEU DIES PER VIURE L’AVENTURA

El proper 10 de juny finalitzarà el període d’ inscripció per a la Garmin Team Trail
Si encara no esteu inscrits a la gran aventura per equips i relleus, us recordem que el proper dissabte 10 de juny finalitzarà el procés per inscriure’s a la primera edició de la prova; https://garminteamtrail.com/informacio-i-tarifes/inscripcio/
Amb sortida des de Castellar de N’Hug el dissabte 17 de juny a les 10h, els participants hauran de realitzar un total de 200 quilòmetres distribuïts en 8 etapes. Ja sigui en solitari amb l’ajuda d’una assistència o per equips de fins a quatre participants, els corredors viuran una gran aventura que els portarà a través del curs del Llobregat fins a Sant Cugat del Vallès, on hauran d’arribar-hi el diumenge 18 de juny en un temps límit de 36 hores des del moment de la sortida.
Al llarg del recorregut s’habilitaran 9 punts d’avituallament: Castellar de N’Hug (sortida), Bagà, Vallcebre, Avià, Puig- Reig, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i Sant Cugat (arribada), així com un servei de fisioterapeutes en l’avituallament d’Avià, ofert pels professionals de BM Espai Centre de Biomecànica de Berga.
Els inscrits estan citats a Castellar de N’Hug on el divendres 16 de juny es durà a terme la recollida dels dorsals, a partir de les 18.30h i un briefing informatiu a les 20.30 hores. Per aquells participants que no puguin desplaçar-se el mateix divendres, podran realitzar la recollida del seu dorsal el dissabte 17 de juny entre les 7h i les 8.50h, moment en què tots els participants hauran de recollir els seus dispositius de geolocalització.
El mateix dissabte 17 de juny a les 9h, els participants tenen el  briefing general de la cursa, on se’ls explicarà detalladament tots els aspectes tècnics i d’interès del recorregut.