ÚLTIMS DIES PER FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ – Garmin Team Trail

ÚLTIMS DIES PER FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ

ÚLTIMS DIES PER FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ

La Garmin Team Trail inicia el compte enrere per a la seva celebració. Les inscripcions romandran obertes fins el proper 10 de juny.

Tot a punt per a la primera edició de la cursa per muntanya que tindrà lloc el cap de setmana del 17 i 18 de juny i que travessarà Catalunya de Nord a Sud.

Us recordem que el procés d’inscripció finalitzarà el proper dissabte 10 de juny. A través del següent link podreu realitzar la vostra inscripció ja sigui per participar en la categoria SOLO, o per equips de 2, 3 o 4 participants. https://garminteamtrail.com/informacio-i-tarifes/inscripcio/

Amb un recorregut total de 200 quilòmetres amb sortida des de Castellà de N’Hug i arribada a Sant Cugat del Vallès, els participants de la cursa viuran una experiència única a través d’un recorregut de gran bellesa natural, que recorrerà rutes emblemàtiques de les comarques del Berguedà, el Bages, el Moianès i el Vallés Occidental.

A causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus Covid-19 i per garantir la seguretat dels participants, ens hem vist obligats a suspendre l'edició 2020 de la Garmin Team Trail.

En 2021 tornarem més forts!

Si vols més informació sobre l'obertura d'inscripcions, omple el següent formulari:

Moltes gràcies pel teu interès et mantindrem informat

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.