XIPS DE CRONOMETRATGE I LOCALITZADORS – Garmin Team Trail

XIPS DE CRONOMETRATGE I LOCALITZADORS

XIPS DE CRONOMETRATGE I LOCALITZADORS

Us recordem que la recollida de xips de cronometratge i els dispositius de localització tindrà lloc el dissabte 15 de juny.

La Sala Social de Castellar de N’Hug serà el centre neuràlgic les hores prèvies a la sortida de la Garmin Team Trail. Serà en aquest punt on els equips hauran de passar a recollir els seus dorsals al llarg del divendres 14 a la tarda i dissabte 15 de juny al matí.

En el cas del xip i el localitzador, la recollida només es podrà fer el dissabte 15 de juny entre les 7h i les 8.50h. En aquest moment haureu de portar 50€ en efectiu en concepte de fiança. Aquest import us serà retornat en el moment d’entregar el localitzador a la carpa d’organització que estarà ubicada a la meta de la prova, a la Plaça del Monestir de Sant Cugat del Vallès.

Si el vostre equip abandona i cap membre de l’equip es desplaça a Sant Cugat del Vallès, la fiança us serà retornada amb posterioritat per transferència bancària.

Debido a la crisis sanitaria provocada por el coronavirus Covid-19 y para garantizar la seguridad de los participantes, nos hemos visto obligados a suspender la edición 2020 de la Garmin Team Trail.

¡En 2021 volveremos más fuertes!

Si quieres más información sobre la apertura de inscripciones, rellena el siguiente formulario:

Muchas gracias por tu interés te mantendremos informado

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Garmin Team Trail will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.